Oğlumla ufak bir kaçamak.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Burujo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,129

Burujo

Ana Kamp
Mesajlar
30
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul
Web
www.chilloutlya.com
Hafta içi boş bir günümde oğlumu alıp kaçtım çifalana. gayet keyifliydi ama kötü havada oralarda yanlız olduğum için biraz korkup zorlayamadım.

CIMG6163.JPG


CIMG6160.JPG


CIMG6165.JPG
 

Etiketler
ufak


Ynt: Oğlumla ufak bir kaçamak.

üstad keyfinizi kaçırmak istemem. güzel bir eğlence olmuş oğlunuza ama aracınız da vinç de yok yanınızda başka bir araç da yok orada batsanız nasıl olacak?
 




Ynt: Oğlumla ufak bir kaçamak.

oğlunuza şimdiden off road virüsünü bulaştımışsınız
paylaşım için teşekkürler
 

Ynt: Oğlumla ufak bir kaçamak.

oguz28' Alıntı:
üstad keyfinizi kaçırmak istemem. güzel bir eğlence olmuş oğlunuza ama aracınız da vinç de yok yanınızda başka bir araç da yok orada batsanız nasıl olacak?

katiliyorum off-road'a yalniz cikmamak gerek... doga bu ne olur ne olmaz, mekanik bu araclar hic belli olmaz...
 


Ynt: Oğlumla ufak bir kaçamak.

doğaya çıkmak çocukları alıştırmak çok güzel
ama yanlız çıkma konusuna gelince çiftalan otobüs durağı gibidir ;D 1 ci olmazsa 2 ci offroad aracı muhakkak geçer geçerkende yardım eder ama tavsiyem illede yanlız çıkacaksanız arabada muhakkak bir kürek bulundurun belde taşınan küçüklerden değil büyük olanlardan yapı marketlerden alabilirsiniz karda çamurda kanalda kaldığınızda çok faydasını görürsünüz çekecek araç yada vinç olsa bile kürek gerekebiliyor
 

Ynt: Oğlumla ufak bir kaçamak.

Öneriler için teşekkür ederim ;D.
hiç merak etmeyin artık ufak ufak gruplara katılmaya başladım benim aracıda park edip arkadaşların yanına otup ufaktan vinç çekmenin keyfini aldım :smiley:.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Mesajlar
1,528,255
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst