Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oğuz bey siteniz harika olmuş elinize sağlık sitedeki bilgiler ve resimler harıka inşallah aracımız olunca bahsedilen yerleri gezmek isterim keşke ulaşım konusundada bilgi verseidiniz
Erkan bey,
Beğenileriniz için teşekkürler. Ufak da olsa ulaşım konusunda bağlı olduğu il bazında bilgi vermeye çalışıyorum ama daha detaylı yazmak gerekecek herhalde
Oğuz
Oğuz abi siteniz harika olmuş çok beğendim klasik basit web sitesi gibi durmuyor zamanla içeriği çok daha dolacak hepimiz faydalanacağız teşekkürler paylaşım için.
Hoşbulduk Oğuz Bey. Evet baktım ve okudum.Çok güzel. Anlatım çok iyi. Fotoğraflarınızın müthişliğini zaten önceden biliyorduk. Gezi dergileri havasında olmuş. İlerde geziler için çok iyi bir kaynak olacaktır. Elinize gözünüze sağlık.
Artık gezi degileri almama bile gerek kalmayacak .
Oğuz abi vizörden bakmaktan öte vizörden görebilmek önemlidir,bakmak ve görmek ayrı şeylerdir siz bunu çok güzel yapıyorsunuz daha öncede yazmıştım fotoğraflarınız harika birazda Pc de yaptığınız tonlamalar dahada güzel hale getiriyor fon ile ön objeyi birbirinden ayırıp dikkati asıl objeye kaydırıyor buda insanların ilk bakışta görmesinmi istediğiniz şeydir,yazılarınız tam bir belgesel metni tadında eminim çok kişi sizin bu gezi notlarınızdan faydalanıp güzergah belirleyecektir iyiki varsınız.
merhaba oğuz bey, siteniz çok güzel olmuş elinize sağlık.özellikle kültürel mirasımız bölümü beni heyecanlandırdı.uzun yıllar önce üniversitede mezuniyet tezi sırasında bazılarını incelemiştim. fotoğraflarınızda gerçekten tarih ve sanatı buluşturmussunuz tebrikler.
Semih bey, çok teşekkürler övgü dolu mesajınız için. Ziyaret ettiğim, her kültürel mirasımız kategorisindeki alan bende ayrı bir heyecan uyandırıyor.
Oğuz
Elbette orjinalleri de çok güzeldir ama PS ile yaptığınız tonlamaları beğeniyorum. Akdamar kilisesinin ilk iki fotoğrafı yüzüklerin efendisi filminden fırlamış gibi..
Ancak şöyle bir durum var ki, İleride fırsatım olur da fotoğraflardan özenip buraları gezme fırsatı yakalayabilirsem.. gerçeğini gördüğümde hayal kırıklığı yaşayabilirim gibi geliyor.
Sizin bakış açınızı yakalayamayacağım ortada
Cem merak etme , asılları da fotoğraflar kadar güzel. Kzııl andezit taşından yapılmış bir yapıt. Geniş açı lens + Circular polarize filtre + PS , biraz tonları ortaya çıkarmaya yarıyor.
Sevgiyle, Oğuz