KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
5.2 kullanıcısı olarak bende hazır olayım bari ... baksanıza şimdiden 2 oldu önşaft kesme işi...cüneyt ayağını sürüdün herhalde bak arkandan musa nın şaft gitti..
5.2 kullanıcısı olarak bende hazır olayım bari ... baksanıza şimdiden 2 oldu önşaft kesme işi...cüneyt ayağını sürüdün herhalde bak arkandan musa nın şaft gitti..
benim hatam biraz fazla gaza yüklendi yüksel de video çekimi var orada görebilirsiniz bu zj kullanan herkezin başına gelecek gibi gözüküyorçünkü aracın orasını xj lerin orası istavroz mafsallı bizimkiler ise sac parcalı gerçi saglam bir parça aracı yükseltip birde engebeli arazide zorlayınca dayanmıyor tabi
Offroad diye buna denir. Forum başlığına tam uyuyor Zorlu engellerin, beceriyle ve dayanışma ile aşıldığı fotoğraflardan belli oluyor. Paylaşım için teşekkürler.
sonunda gezenbilir ekibi yoldan çıktı hasretle bekliyodum kırılan araçalara geçmiş olsun batuhanın eline sağlık hakanın veliahtı belli oldu.faruk senin tosun ne fotoğraf vermiş maşallah.serkan senlikmiş parkur yawww
Eyvallah abi..ne yaptıysak sizlerin yardımıyla yaptık..alçak gönüllü olmaya gerekte yok tabi zor etap ve zor araç ama ufak tefek bir kaç sıyrıkla çıkabildim oralardan..Bu arada senin durum nedir abi..
az kaldı abi dönüşüm muhteşem olucak zaman içinde sizlerinde katkılarıyla anladımki bu offroad sadece araba almak kendini dağlara atmakla olmuyo minimum maliyetle maksimum keyfi almak içinde doğru adımları atmak lazım ve eksiksiz olmak lazım bu kısa zamanda gördüm araçlardaki hiçbir şey gereksiz değil.
Fatihcim zaten bir süre daha katılamazsan bize..bizden sonraki jenerasyonla yaparsın artık
off-road faliyetlerini ..elini çabuk tut dostum yaşlanıyoruz devir teslim zamanı yaklaşıyor galiba..
aracı kırılan arkadaşlara çok geçmiş olsun
2008 yılı biraz kırıcı başlamış ama etapta baya iyiyimiş
faruk helal olsun o aracı oralarda dans ettirmişsin
Fatihcim zaten bir süre daha katılamazsan bize..bizden sonraki jenerasyonla yaparsın artık
off-road faliyetlerini ..elini çabuk tut dostum yaşlanıyoruz devir teslim zamanı yaklaşıyor galiba..