Ömerli Gölüne Yakın Arkadaşlar İle Hepbirlikte Bir Gezi Yapalım mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,400

Etiketler
Ynt: Ömerli Gölüne Yakın Arkadaşlar İle Hepbirlikte Bir Gezi Yapalım mı?

istanbul da yaşasaydım seve seve gelirdim, ankaralı arkadaşlar, yok mu bizde de böyle bi action :smiley:

Ankara için 7-8 Ağustos'ta bir gezi düşünüyoruz, ayrıntılarını hazırladığımız zaman konusunu açacağız..

beklemedeyiz :smiley: sanırım bayadır etkinlik olmadı yada ben kaçırdım ;D

Geziyi bekliyorum.

arkadaşlar beklenen ömerli gezisi geldi çattı tarih: 30 ocak 2011 pazar herkezi gekliyoruz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67957.0

bigbass1985' Alıntı:
arkadaşlar beklenen ömerli gezisi geldi çattı tarih: 30 ocak 2011 pazar herkezi gekliyoruz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67957.0

Subat ta Ömerli etkinmi yok mu :((((

ben düzenlemiştim ama katılım olmadı bekledim bir gurup geldi şile tarafına gittik gayet güzeldi davetsiz misafir olmam dışında ama resimler var paylasayım

[attachment=1]

P1290060.jpg

sile tarafında kar varmıy dı !! Neyse bir dahaki sefere insallah katılabiliriz

herkese selam arkadaslar 13 subatta bir gezi var katılmak ısteyen etkinlikler bölümüne bakabilir ömerli göl gezisi ve anlamlı bir gezi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR