KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sevgili Dostlar,
Böbrek taşı düşürdüğüm, daha doğrusu üretere kadar gönderip gerisini getiremediğim için bu haftasonu aranızda olamadım. Daha sonra bu etapların üzerinden hep beraber tekrar geçeriz inşallah.
Özer bey merhaba;
Siz Hasan kardeşimizle daha öncede gezi düzenliyordunuz hatırladığım kadarıyla, biz yeni tanıştık ama Hasan'ı çok sevdik, ilk fırsatta sizinle de tanışmak isteriz, görüşmek dileğiyle
17 yaşında araclara meraklı genç bir kardeşimiz xj olduğunu anlayamamış olabilir frontera da da aynı renk arac var ondan dolayı benzetmiş olabilir. Vallaha bazen ben tanıyamıcam araçlar görüyorum resimlerde
Sevgili Dostlar,
Böbrek taşı düşürdüğüm, daha doğrusu üretere kadar gönderip gerisini getiremediğim için bu haftasonu aranızda olamadım. Daha sonra bu etapların üzerinden hep beraber tekrar geçeriz inşallah.
Teşekkür ediyorum. Umarım sonraki gezileri hep birlikte gerçekleştiririz.
Haaaa bu arada yakınlarda en azından birimizin Unimog alması gerekecek gibi görünüyor.
Çünkü Hasan kardeşim her seferinde güzergahı biraz daha fazla zorlaştırıyor.
Teşekkür ediyorum. Umarım sonraki gezileri hep birlikte gerçekleştiririz.
Haaaa bu arada yakınlarda en azından birimizin Unimog alması gerekecek gibi görünüyor.
Çünkü Hasan kardeşim her seferinde güzergahı biraz daha fazla zorlaştırıyor.
Aynen öyle, maymuna döndük, bir Bozhane , bir karakiraz, derken Sahilköy, olmadı Sofular, daha olmadı Kılıçlı, ne kadar köy varsa hepsinin adı geçti valla