Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fbmy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,698
Ynt: Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10

Çabuk değiştir Koray, bende göremiyorum, kendimi merak ediyorum ;D ;D

ByEscobar' Alıntı:
Tebrikler Güzel Bir Gezi Olmuşa Benziyor, Kırmızı Olan Araç Fronti galiba güzel açamış ;) Başarılar...

Kırmızı araç 1998 Jeep XJ Country, nasıl Fronti'ye benzettiğinizi anlamadım doğrusu

Ufuk abi Koray düzeltene kadar ben bir iki foto daha küçülttüm. Buyrun ...

DSC_2174.jpg

DSC_2175.jpg

Sevgili Dostlar,
Böbrek taşı düşürdüğüm, daha doğrusu üretere kadar gönderip gerisini getiremediğim için bu haftasonu aranızda olamadım. Daha sonra bu etapların üzerinden hep beraber tekrar geçeriz inşallah.

Özer bey merhaba;
Siz Hasan kardeşimizle daha öncede gezi düzenliyordunuz hatırladığım kadarıyla, biz yeni tanıştık ama Hasan'ı çok sevdik, ilk fırsatta sizinle de tanışmak isteriz, görüşmek dileğiyle

ufuk28' Alıntı:
Kırmızı araç 1998 Jeep XJ Country, nasıl Fronti'ye benzettiğinizi anlamadım doğrusu

17 yaşında araclara meraklı genç bir kardeşimiz xj olduğunu anlayamamış olabilir frontera da da aynı renk arac var ondan dolayı benzetmiş olabilir. Vallaha bazen ben tanıyamıcam araçlar görüyorum resimlerde

MAVERİCK' Alıntı:
Sevgili Dostlar,
Böbrek taşı düşürdüğüm, daha doğrusu üretere kadar gönderip gerisini getiremediğim için bu haftasonu aranızda olamadım. Daha sonra bu etapların üzerinden hep beraber tekrar geçeriz inşallah.

Bu arada böbrek taşıyla ilgili olarak geçmiş olsun diyorum

Ufuk Bey,
Mesud Bey,

Teşekkür ediyorum. Umarım sonraki gezileri hep birlikte gerçekleştiririz.
Haaaa bu arada yakınlarda en azından birimizin Unimog alması gerekecek gibi görünüyor.
Çünkü Hasan kardeşim her seferinde güzergahı biraz daha fazla zorlaştırıyor. :D :D

Doğru söylüyorsunuz ;D ;D

MAVERİCK' Alıntı:
Ufuk Bey,
Mesud Bey,

Teşekkür ediyorum. Umarım sonraki gezileri hep birlikte gerçekleştiririz.
Haaaa bu arada yakınlarda en azından birimizin Unimog alması gerekecek gibi görünüyor.
Çünkü Hasan kardeşim her seferinde güzergahı biraz daha fazla zorlaştırıyor. :D :D

Valla Hasan abi öyle bi dolaştırdıki bizi neredeyiz ne yapıyoruz hafıza kaybına uğradım. Sadece arkasından araba kullandım...

yuzen_adam' Alıntı:
Valla Hasan abi öyle bi dolaştırdıki bizi neredeyiz ne yapıyoruz hafıza kaybına uğradım. Sadece arkasından araba kullandım...

Aynen öyle, maymuna döndük, bir Bozhane , bir karakiraz, derken Sahilköy, olmadı Sofular, daha olmadı Kılıçlı, ne kadar köy varsa hepsinin adı geçti valla :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR