Rahmetli Hüseyin abi (Rüzgar) tente için açtığınızda gölgesi komşuya yarar, karavan etrafında gölge kovalamaktan başka işe yaramıyor derdi. Bazende öyle güzel bir yere konuşlanırsınızki manzara muhteşem lakin güneş öğleden sonra önünüze düştüyse saatlerce vay halinize
Helede elinize geçen bez,havlu, kumaş parçasıyla sorunu çözmeye çalışmak sakil bir görüntü oluşturmakta. Çözümmü? tente firmaları tentelerin ön/iç kısıma gölgelik için fitil kanalı zaten yapmış bu kanala uygun bir gölgeliği bizde reklamcı-
ların kullandığı delikli bir malzemeyi brandacılarda bulduk sonuçmu?
Abi elinize sağlık çok güzel olmuş.benim tente prostor onun içinde böyle bir şey yapabilirmiyim.tenteye takıtığınız bağlantı aparatı nasıl bir şey teşekkür ederim.
tentenizin ön kapak kısmının iç tarafına bakın kanal mutlaka vardır. omnistor ve fiamma tentelerde var,prostor görmediğim için birşey diyemem. Kanal için tente kumaşını çamaşır ipi ile fitil şeklinde
diktirin ve kanaldan yürütün. İp için fotograf çekmedim. Malzemenin adı meş olarak satılıyormuş. Selamlar
İyi günlerde kullanın.
Gölgelik için 3 adet ayak elimde vardı yaz sıcağında tenteyi yarım açıp gölgeliği ayaklarla yükseltip hava sirkülasyonunu artırmayı planladım. Uygulamayı yapınca fotografda yüklerim.
Benim gölgelik 1.5 mt. aslında kamp dışı konaklamada karavan güneş altında olduğundan alan müsaitse tenteyi 1.5 mt açıp gölgeliğide yükselterek tente hizasında açtığımda hava sirkülasyonu için
3 mt lik güzel bir kombinasyon oluyor. Kullanarak karar verin kısaltmak kolay nede olsa. iyi günler.