ön cam çerçevesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cokopirens Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,716

cokopirens

Ana Kamp
merhaba
aracımın ön cam çerçevesinin değişmesi gerekiyor. sizce saç olanı mı almalıyıom yoksa fiber mi? aralarında 250 tl lik bir fiyat farkı var. saç pahallı.

Etiketler

Ynt: ön cam çerçevesi

cj6

bide şunu sorayım bari, başka konu açmayayım. cj6 'ya 7'nin hardtopu uyarmı?

123456654321' Alıntı:
uydurmuşlar malum sitelerde var.

aynen öyle birkaç örnek bence çokta harika durmuş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-komple-yenilenmis-80854477/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-hic-masrafsiz-vizeli-70196864/detay

buda sac tavana örnek aradaki farkı görmek açısından ekliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orjinal-arazi-canavari-49161227/detay

konuyu açan arkadaşa sormak istiyorum elinde cj7 hard top mu var yoksa alacak mısın ?

takip+ ne çıktı çerçeve işinden hangisini daha makbul saç mı fiber mi , bide cam çerçevesinin alt lastiğini takmak kolay mı nasıl takılır ille usta mı bulmak lazım ( çerçeve konusunu görünce yeni konu açmak istemedim izlinizle)

orjinal versiyonu sac olandır ve dolayısıyla o tavsiye edilir.çerçeve alt lastiğini bir ustanın takmasında fayda var çünkü çok önemli bir lastiktir,çerçevenin sigortasıdır diyebilirim.çerçeve ve lastiği ulus otomotivden temin edebilirsiniz.

taksim.0212 238 03 50
250 34 02
0555 533 58 02

5355' Alıntı:
orjinal versiyonu sac olandır ve dolayısıyla o tavsiye edilir.çerçeve alt lastiğini bir ustanın takmasında fayda var çünkü çok önemli bir lastiktir,çerçevenin sigortasıdır diyebilirim.çerçeve ve lastiği ulus otomotivden temin edebilirsiniz.

taksim.0212 238 03 50
250 34 02
0555 533 58 02
teşekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri