ön tarafdaki sarsıntı sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ggelmas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,340

ggelmas

Ana Kamp
merhaba sevgili jeep severler... kısaca sorunumu anlatayım...2000 model 4.7 wj jeep kullanmaktayım..tüm bakımlarını düzenli olarak yapıyorum..aracım 134.000 km de ...son olarak ağır bakımlarını yaptırdım ...soruna gelince geçen hafta ön diskler ve balatalar değişti ..araçda belli hızlarda fren yaptığım zaman direksiyonda sarsıntı oluyor ...her zaman değil ama belli zamanlarda bu sorunla karşılaşıyorum...giresun da yaşıyorum ve bakımlarını istanbul akman jeep de yaptırdım ...dolayısıyla şuan giresun da olduğum için usta ya giderken bilinçli şekilde gitmek istiyorum.. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler ediyorum..

Etiketler
Ynt: ön tarafdaki sarsıntı sorunu

Merhaba,hem diskler hem de balatalar degistigi halde sarsinti pek normal degil.
Orjinal urun kullanildigindan eminseniz,iscilikle ilgili bir problem diye geliyor aklima.
Dikkatli surun bence.Ben uzman degilim daha iyi bilenler vardir.

Ynt: ön tarafdaki sarsıntı sorunu

ttogan' Alıntı:
Merhaba,hem diskler hem de balatalar degistigi halde sarsinti pek normal degil.
Orjinal urun kullanildigindan eminseniz,iscilikle ilgili bir problem diye geliyor aklima.
Dikkatli surun bence.Ben uzman degilim daha iyi bilenler vardir.
her zaman olmuyor bu durum ..disklerde sorun olsa sürat yaptığım zamanda titreme olması lazım .. örneğin 120-130 km de fren yaptığım zamanda oluyor bazen düşük hızda yaptığım zamanda ..size katılıyorum muhtemelen işcilikle ilgili ...pazartesi ustaya götüreceğim ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler