Orjinal İngilizimi Satıyorumm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayladef. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,371

yayladef.

Ana Kamp
Yer
BİLECİK
[size=10pt]ekonomik ihtiyaclardan dolayı aracımı satıyorumm.1987 orjinal ingiliz county modelidir. dizel 2.5 motora sahip aracımda fabrika cıkıslı vinç,bagaj ,far yıkama ve klima mevcuttur.Kazası boyası yoktur bu modelde böle hiç kurcalanmamış araç bulmak zordur.Araç Türkiye ye yabancı bir mühendis tarafından getirilmiş ve bursadan biri almıs ve bende kendisinden aldım ancak cok fazla kullanamadan satmak zorunda kaldığım için üzülüyorum açıkçası ancak yapacak bişeyim yok alıcak arkadasa simdiden hayırlı uğurlu olsunn gerçekten cok temiz bi araçç.

162523971mr3.jpg

1625239710nb.jpg

1625239719hc.jpg

162523971hxx.jpg

162523971de8.jpg

Ynt: Orjinal İngilizimi Satıyorumm

Malum sitedeki şu ilan:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ucuncu-sahibinden-orjinal-land-rover-defender-110-degisensiz-162523971/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ucuncu-sahibinden-orjinal-land-rover-defender-110-degisensiz-163896996/detay

Bu galiba..

evet dogrudurr aracı iş dolasıyla şehir dışında oldugum için tanıdıgm bi abimin galerisine bıraktımm

yorumunuz için teşekkürler gerçekten araç güzel çok temiz orjinalliğini koruyor.sahibini üzmeyecek bir def oldugunu söleyebilirim.

aracınız cok hoş duruyor maşallah biraz daha detay verebilirmisiniz .mesela kapı kasalarında . boyasında, alt kısımlarda çürüme ve kabarma varmıdır . fiyat olarak son ne olur . yakın olsak keşke

biraz daha ayrıntılı olarak bilgi vermek gerekirse aracın iki kapısının alt eteklerinde ufak çürükler var muhtemelen kapının içinde kalan sularda kaynaklanan seyler bunlar. Çürükte sayılmaz aslında ufak rütuşlarla halledilebilecek küflenmeler diyebilirim. Ayrıca aracın diger kısımlarında herhangi bir çürük yok,şasesi kaportası cok düzgün. Aracın boyası orjinal fabrika boyası herhangi bir kazası yoktur. YÜrüyeninde ön takımında hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır. Aslında bunu bikaç defa sölemiştim tekrar sölemek istiyorum aracı satmak istemiyorum ancak ailemin oturduğu evde yangın cıkması ve evin ahşap olması nedeniyle tekrardan ev yapıyoruz o yüzden aracımı satmak zorunda kaldım. Araca yaklaşık 350 400km önce sekman attırdık. pistonun birinde kaçırma oldugunu söledi usta geri kalanlarda herhangi bir sorun yok demişti ama hepsinin sekmanları yenilendi. Ayrıca aracın alt yürüyeninde bulunan plastik takoslar bulunuyor arka amortisörlerde falan olan tam isimlerini bilememekteyim onların hepsini almıstım degiştirmek için,sinyal ve stopların hepsini aldım ayrıca mazot otomatiginin elle basma yeri calışmıyordu onuda aldım degiştirmek için yaklasık 550 tl civarı tutmuştu. Ama bunları degiştirmek nasip olmadı malzemeleride isteyen arkadaşa verebilirim. Aracın çalısmayan bi aksamı bulunmamakta. klimalı olduğunu yazmıstım fabrikasyon çıkıslı ancak klimasını sökmüşler bende taktırma ihtiyacı duymadım klima üzerinde değil ama parçalarının tamamı duruyor alacak arkadaşım taktırmak isterse karar kendinin. Araç county modeli türkiyedeki countyler bildiğim kadarıyla benzinli dizel değil,bu araç ithal girişli olduğu için orjinalinde 2.5 dizel land motoruna sahip herhangi bir yerinde oynama yok. Ayrıca arka bagaj kısmındaki oturakların ikiside vardı ama biri evdeki yangında gitti onun için arkada tek koltuğu var onuda belirmek istedim . Şimdilik aklıma gelenler bunlar aklınıza takılan benim sölemeyi unuttuğum noktalar varsa belirtirseniz onlarıda açıklarımmm.

fiyatla ilgili açıklama yapmayı unutmuşum pazarlık sünnetir tabi bizde bunu yaparız ama abartılı rakamlarda fiyatını düşürmem onuda sölemek isterim. Araç yasına göre temiz bu fiyatı edicegini düşünüyorum askeriye çıkması degil off road yapıp ezilmiş bir araçta değil 3. sahibiyimm herşeyiyle sağlam bir arac ayrıca klima,vinç vb özellikleride bulunmakta bunların hepsi yapmaya kalktığınızda maliyetli şeyler biliyorsunuz. Ayrıc araç için güzel yorumlarınız içinde tşk ederimm. İnş değerini bilecek bir arkadaşımız yeni sahibi olucaktır.

Bu saydığınız yedek parçalar fiata dahilmi ve klimanın parçaları

UV klimanın parcaları dahil diger parcalarıda satısa baglı istedigim fiyatta aracı alcak arkadasa parcalarıda verebilrm daha kargo kutusuyla duruyor parcaları sıfır

yani fiyata klimayı çalışır duruma getirecek parçalar ve diğer yedek parçalar dahildir denilebilir mi?

Bu detaylari yazmaniz gercekten iyi oldu . Yangin icin uzuldum gercekten gecmisler olsun . Insallah kimsenin cani yanmamistir . Tabi bu kaza sonucu aracinizi satmanizda zorbir durum . Nakit durumunu halledebirsem araci gelip gormek istiyorum . Tekrardan gecmis olsun ins gorusebilmek dilegi ile... ibrahim ipek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri