Ynt: Orjinal İngilizimi Satıyorumm
biraz daha ayrıntılı olarak bilgi vermek gerekirse aracın iki kapısının alt eteklerinde ufak çürükler var muhtemelen kapının içinde kalan sularda kaynaklanan seyler bunlar. Çürükte sayılmaz aslında ufak rütuşlarla halledilebilecek küflenmeler diyebilirim. Ayrıca aracın diger kısımlarında herhangi bir çürük yok,şasesi kaportası cok düzgün. Aracın boyası orjinal fabrika boyası herhangi bir kazası yoktur. YÜrüyeninde ön takımında hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır. Aslında bunu bikaç defa sölemiştim tekrar sölemek istiyorum aracı satmak istemiyorum ancak ailemin oturduğu evde yangın cıkması ve evin ahşap olması nedeniyle tekrardan ev yapıyoruz o yüzden aracımı satmak zorunda kaldım. Araca yaklaşık 350 400km önce sekman attırdık. pistonun birinde kaçırma oldugunu söledi usta geri kalanlarda herhangi bir sorun yok demişti ama hepsinin sekmanları yenilendi. Ayrıca aracın alt yürüyeninde bulunan plastik takoslar bulunuyor arka amortisörlerde falan olan tam isimlerini bilememekteyim onların hepsini almıstım degiştirmek için,sinyal ve stopların hepsini aldım ayrıca mazot otomatiginin elle basma yeri calışmıyordu onuda aldım degiştirmek için yaklasık 550 tl civarı tutmuştu. Ama bunları degiştirmek nasip olmadı malzemeleride isteyen arkadaşa verebilirim. Aracın çalısmayan bi aksamı bulunmamakta. klimalı olduğunu yazmıstım fabrikasyon çıkıslı ancak klimasını sökmüşler bende taktırma ihtiyacı duymadım klima üzerinde değil ama parçalarının tamamı duruyor alacak arkadaşım taktırmak isterse karar kendinin. Araç county modeli türkiyedeki countyler bildiğim kadarıyla benzinli dizel değil,bu araç ithal girişli olduğu için orjinalinde 2.5 dizel land motoruna sahip herhangi bir yerinde oynama yok. Ayrıca arka bagaj kısmındaki oturakların ikiside vardı ama biri evdeki yangında gitti onun için arkada tek koltuğu var onuda belirmek istedim . Şimdilik aklıma gelenler bunlar aklınıza takılan benim sölemeyi unuttuğum noktalar varsa belirtirseniz onlarıda açıklarımmm.