Orjinal, Servis Bakımlı Lpg'li Sahibinden.. Grand vitara acil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rafy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,131

rafy

Yeni Üye
Merhabalar,

fiyat çok acil olduğu için 24.500 gibi diyorum en geç ayın 14 üne kadar satmam lazım yoksa galeriye vericeğim buraya eklemek istedim seven bir arkadaş alsın diye

Kilometrede Sadice 0,23 Kuruş yakıyor vergisi 260 tl'dir temmuz ayı vergisini şimdiden yatırdım ben. satışa hazırdır.

4x4 keyfini bu konforla şehir içinde yaşayın. 2006 model 120 binde servis bakımlı yeni kasa siyah renk.

yol bilgisayarı - abs -asr-esp - full fonksiyon direksiyon -ıstımalı koltuklar - orjinal jantlar.

uzaktan kumanda kapılar kapama açma

4 adet lastik yeni tertemiz.. 1000 tl değerinde..

araç orjinaldir, kilometre orjinaldir yetkili servis bakımlıdır.

06.07.2011 motor yağı polen filtresi yağ filtresi herşeyi kontrol edildi değiştirildi klima gazı basıldı araç herşeyi tamamdır alan arkadaş sadice benzini koyup gidicek nasan a.şde yetkili servis'de herşeyi yapıldı.

4 adet paspas seti yeni alındı.

acil ihtiyaç nedeniyle satılıktır. ondan bu fiyata veriyorum

Zavolli marka lpg takılıdır. suzuki jeeple en uyumlu lpg kitidir prof. bir şekilde usta monte etmiştir.

camlar 1 numara renkli amerikan filmdir. iç döşemeleri ön torpidosu vs pırıl pırıldır.

kasko değeri 30 bin tldir. plakayı açık bıraktım sorgulayınız herhangi bir kazası vs yoktur direklerde şaselere bakarsınız gelince tertemiz araba.. lpg ruhsata işli.

yürüyeninde en ufak sorun yok motorunda vs..

araziye hiç çıkmadı şehir içinde kullanıldı bakımları gününde yapıldı.

2 parça lokal boya var ayrı zamanlarda olmuş.

çok acil satılıktır..

2539.jpg

Etiketler
Ynt: Orjinal, Servis Bakımlı Lpg'li Sahibinden.. Grand vitara acil

Araç nerede
fiyatı
resimleri
??????????????

aracın modeli

plaka tam gözükmüyor, ???

Arkadaşlar Kusura bakmayın iş yoğunluğumdan dolayı siteye girip bakamadım özür dilerim.

Cep Telefonum : 0532 566 27 51 ' araçla ilgilenen arkadaşlar arayabilirse sevinirim

2006 modeldir

bakımları tamam lastikler tamam temiz bir araba biniciye gidicek bir araba sorunsuz..

plakayı bilerek yazmadım ama isteyen arkadaşlara plaka şase no motor no verebilirim aracın geçmişi güzel hiç bir tramer kaydı vs yok

tertemiz cıkıyor sorgulayınca

ARAÇ SATILMIŞTIR ARKADAŞLAR...

rafy' Alıntı:
Merhabalar,

fiyat çok acil olduğu için 24.500 gibi diyorum en geç ayın 14 üne kadar satmam lazım yoksa galeriye vericeğim buraya eklemek istedim seven bir arkadaş alsın diye

Kilometrede Sadice 0,23 Kuruş yakıyor vergisi 260 tl'dir temmuz ayı vergisini şimdiden yatırdım ben. satışa hazırdır.

4x4 keyfini bu konforla şehir içinde yaşayın. 2006 model 120 binde servis bakımlı yeni kasa siyah renk.

yol bilgisayarı - abs -asr-esp - full fonksiyon direksiyon -ıstımalı koltuklar - orjinal jantlar.

uzaktan kumanda kapılar kapama açma

4 adet lastik yeni tertemiz.. 1000 tl değerinde..

araç orjinaldir, kilometre orjinaldir yetkili servis bakımlıdır.

06.07.2011 motor yağı polen filtresi yağ filtresi herşeyi kontrol edildi değiştirildi klima gazı basıldı araç herşeyi tamamdır alan arkadaş sadice benzini koyup gidicek nasan a.şde yetkili servis'de herşeyi yapıldı.

4 adet paspas seti yeni alındı.

acil ihtiyaç nedeniyle satılıktır. ondan bu fiyata veriyorum

Zavolli marka lpg takılıdır. suzuki jeeple en uyumlu lpg kitidir prof. bir şekilde usta monte etmiştir.

camlar 1 numara renkli amerikan filmdir. iç döşemeleri ön torpidosu vs pırıl pırıldır.

kasko değeri 30 bin tldir. plakayı açık bıraktım sorgulayınız herhangi bir kazası vs yoktur direklerde şaselere bakarsınız gelince tertemiz araba.. lpg ruhsata işli.

yürüyeninde en ufak sorun yok motorunda vs..

araziye hiç çıkmadı şehir içinde kullanıldı bakımları gününde yapıldı.

2 parça lokal boya var ayrı zamanlarda olmuş.

çok acil satılıktır..

2539.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,728
Kaydolan Son Üyemiz
yavuzra

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.