Gzdsndl
Yeni Üye
Merhabalar foruma yeni katıldım.2 yaşında bir kızımız var ve uzun soluklu karavan yaşamına adım atmak istiyoruz.Başlangıç için Ortiz 3.90 düşünüyoruz.Dün fuardaydık fakat Ortiz fuarda olmadığı için inceleme fırsatı bulamadık.Ortiz karavanla ilgili olumlu-olumsuz gözlem ve deneyimleriniz konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 

Fiyatlar gerçekten çok yükseldi.Bizim planımız uzun vadede tam zamanlı olarak karavanda yaşamak.İlk olarak haziran ayında çıkıp 6 ay gibi denemek istiyoruz.İlk etapta bizi yolda bırakmayacak,temel ihtiyaçlarımızı karşılayacak,karavanda teknik bir sıkıntı olduğunda muhatap bulabileceğimiz bir firma arıyoruz.Daha sonrasında ihtiyaçlarımızı belirleyip belki ona göre bir karavan düşünebiliriz.inanın havalı olmasından çok daha önemlisi sağlam,güvenilir bir firma arayışında olmamız.Ortiz yazmamın sebebi genelde yerli firmalarda ilk üçte tavsiye edildi.Çok teşekkür ederim cevabınız için
Fiyatlar gerçekten çok yükseldi.Bizim planımız uzun vadede tam zamanlı olarak karavanda yaşamak.İlk olarak haziran ayında çıkıp 6 ay gibi denemek istiyoruz.İlk etapta bizi yolda bırakmayacak,temel ihtiyaçlarımızı karşılayacak,karavanda teknik bir sıkıntı olduğunda muhatap bulabileceğimiz bir firma arıyoruz.Daha sonrasında ihtiyaçlarımızı belirleyip belki ona göre bir karavan düşünebiliriz.inanın havalı olmasından çok daha önemlisi sağlam,güvenilir bir firma arayışında olmamız.Ortiz yazmamın sebebi genelde yerli firmalarda ilk üçte tavsiye edildi.Çok teşekkür ederim cevabınız için Genel olarak iyi bir firma olduğu söyleniyor.Kullananların deneyimleri o kadar kıymetli ki.Güney karavan hakkında da kötü yorum görmedim diyebilirim.Siz deneyimli bir karavancısınız ikinci el hakkındaki fikrinizi sorabilir miyim? 1-2 yıl önce alınmış ama pek kullanılmamış donanımlı karavanlar da var sıfırıyla arasında 100-150 bin fiyat farkı ciddi bir rakam.
Genel olarak iyi bir firma olduğu söyleniyor.Kullananların deneyimleri o kadar kıymetli ki.Güney karavan hakkında da kötü yorum görmedim diyebilirim.Siz deneyimli bir karavancısınız ikinci el hakkındaki fikrinizi sorabilir miyim? 1-2 yıl önce alınmış ama pek kullanılmamış donanımlı karavanlar da var sıfırıyla arasında 100-150 bin fiyat farkı ciddi bir rakam.