Otomatik 300 Tdi (SATILDI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Airport34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,532
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Airport34

Ana Kamp
Yer
İstanbul - Acıbadem
Arkadaslar merhaba ,

Nerden başlasam bilmiyorum , yaklasık 1 sene kadar önce bir tanıdıgın kanıma girmesiyle ve yine aynı tanıdıgın vasıtasıyla aracımı satın aldım . Arac aldıgımda yaklasık 122 000 km civarında idi. Aslına bakarsanız off road benim icin sadece izlemesi güzel bir olaydı ve öylede kaldı , Neden bilmem aracımı camura sokmak bile istemedım :smiley:

Aracı aldıgımda komple bir bakıma soktum , hemen hemen heryeri kontrolden gecti, alırken bana sadece bir kaç yerinde boya oldugu , değişen bir parcası olmadıgı söylendi , bende de hiçbir kaza veya boya olayı olmadı . Aracı sadece sehir icinde kullandım , bir kez dahi araziye girmedi , benden önceki sahibide bir kez bile araziye sokmadıgını söylemişti .

Sonra gittim birde üzerine ziebart yaptırdım , hoşumada gitmedi değil hani :smiley:

Gel zaman git zaman bu canavarı şehir icinde kullanmak beni gercekten yormaya basladı . Evden işe işten eve bile servisle giden biri olarak sadece hafta sonları oraya buraya gitmek icin bu kadar iri bir araca şehir icinde gerek olmadıgını düşünmeye basladım , ama esas bana bu aracı satmayı düşündüren sey herseyin ötesinde su oldu ; bu devasa arac " ben araziye girmek icin yapıldım , ziebart falan benım ruhuma ters " der gibi bakıyordu sanki bana.

cok uzattım farkındayım , toparlıyayım ; Artık onu gercekten hakkını vererek kullanacak, degerini daha iyi bilecek ve tadını daha cok cıkaracak düzgün bir insana satmak istiyorum.

Km 128000
Yıl 1997
Motor Hacmi 2501 – 3000 cm3
Motor Gücü 101 - 125 arası
Renk Siyah
Vites Otomatik
Kapı 5
Yakıt Tipi Dizel

Aklımdaki fiyat 36 000 ytl ancak tekliflere de acıgım.

Forumu takip edecegim :smiley:
Cüneyt.

ps: VitaEsMorte , görüşemıyoruz :smiley:

p1010002rw2.jpg

p1010022py0.jpg

p1010024qo3.jpg

p1010028th5.jpg

Etiketler
Ynt: Otomatik 300 Tdi (SATILDI)

Aracın özelliklerini anlatan başka bir siteye yönlendirme LİNKİ kabul edilmemektedir.

Araç Satışı İlanı Vermeden Önce Mutlaka Okuyunuz !..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13716.0

Resim bilgilerini ek mesajlarla verebilirsiniz...

Ynt: Otomatik 300 Tdi (SATILDI)

Aslında araç özellileri açısından çok iyi. Ancak her güzel gibi bi kusuru var. Bana biraz pahalı gibi geldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

SON KONULAR

Geri