Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Suzuki vitaramı(yükseltme kiti+mt lastik) satıp pajero almayı düşündüğümden(4 kapı)
İstanbul için yedek parça, usta, parça ve işçilik fiyatları,
yedek parça bulunurulluğu, dayanıklılık, arazi kabiliyeti vs. açısından
kıyaslama yapabilirmisiniz?
kartal sanayi ilfer oto ilyas ustaya gidin insan ve usta görün.bu alanda türkiyede tek geçilecek bir usta ve insandır.bnenimde 94 model benzinli 3000 motor pajerom var yıllardır o bakar off road camiasında kimse onun gibi olamaz.yiğit eren 0536 612 30 35 istersen ara görüşebiliriz.
kenan çarpışantürk ilfer offroad team yarışçısı iken iki sezon ilyas yılmaz ustaların ekiplerini izlemiştik.güneş top un sağ koltuğunda ilyas usta,tekniğin başında yılmaz usta,
o zamandan kadem ustanın adı kalmış aklımda.bide mahalli yarışlara yılmaz ustanın copilotu olarak giden bi usta vardı.vattabede güvercin takla denemişlerdi.
adapazarındaki yarıştaydı galiba birinci gün sonunda yolda kalan araca istanbuldan dükkan açıp parça getirmişler çarpışantürk ü birinci yapmışlardı.mitsubishi konusunda en azından anadolu yakasında tek galiba ilfer servis
Avrupa yakasında Necmi usta yı öneririm. Yıllardır Pajero üzerinde çalışır, off-road araçları hazırlar, servis verir. Hem bir servis hem de dost kazanırsınız.
Necmi İnan - 533 3671177
kesinlikle tavsiye etmiyorum yılamazıda aynı İlyas ıda ilfer otoyu istanbul içinde olursanız ve kapısına yatarsanız başka adanadan bir parça sordum eskisini gönderin dediler yenisini yollayalım paçayı kontrol edelim dediler göderdim ve bir daha muhatap bulamadım. ne telefonuma çıktılar ne cevap ne bir dönüş çaresiz 4 hafta çabalamamdan sonra temsa üzerinden japonyadan sipariş verdim.en komiği sekreterin pişkin yalanı saat 1 arıyorum yemekteler saat 2 arıyorum yemekteler saat 3 arıyorum yemekteler yanı adamlar çalışmıyor sığır gibi yiyor. servisine gidin bin lira fazla verin sahtekarlara bulaşmayın uzun vadede kesinlikle bu ustalarla zarar ederisinz.