pajero-vitara,yedek parça-usta-fiyat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AL1820 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,145

AL1820

Zirve
Suzuki vitaramı(yükseltme kiti+mt lastik) satıp pajero almayı düşündüğümden(4 kapı)
İstanbul için yedek parça, usta, parça ve işçilik fiyatları,
yedek parça bulunurulluğu, dayanıklılık, arazi kabiliyeti vs. açısından
kıyaslama yapabilirmisiniz?

Etiketler
Ynt: pajero-vitara,yedek parça-usta-fiyat

kartal sanayi ilfer oto ilyas ustaya gidin insan ve usta görün.bu alanda türkiyede tek geçilecek bir usta ve insandır.bnenimde 94 model benzinli 3000 motor pajerom var yıllardır o bakar off road camiasında kimse onun gibi olamaz.yiğit eren 0536 612 30 35 istersen ara görüşebiliriz.

bu aracın sadece bir ustasımı var? ben daha yaygın servis ve yedek parçası
olan bir araç düşünüyorum.
Başka bilgi başka yorum yokmu bu konuda?

kenan çarpışantürk ilfer offroad team yarışçısı iken iki sezon ilyas yılmaz ustaların ekiplerini izlemiştik.güneş top un sağ koltuğunda ilyas usta,tekniğin başında yılmaz usta,
o zamandan kadem ustanın adı kalmış aklımda.bide mahalli yarışlara yılmaz ustanın copilotu olarak giden bi usta vardı.vattabede güvercin takla denemişlerdi.
adapazarındaki yarıştaydı galiba birinci gün sonunda yolda kalan araca istanbuldan dükkan açıp parça getirmişler çarpışantürk ü birinci yapmışlardı.mitsubishi konusunda en azından anadolu yakasında tek galiba ilfer servis

bi de parça fiyatlarına bi göz at da öyle al bence :eek:

Avrupa yakasında Necmi usta yı öneririm. Yıllardır Pajero üzerinde çalışır, off-road araçları hazırlar, servis verir. Hem bir servis hem de dost kazanırsınız.
Necmi İnan - 533 3671177

Ynt: Pajero-vitara,yedek Parça-usta-fiyat

kesinlikle tavsiye etmiyorum yılamazıda aynı İlyas ıda ilfer otoyu istanbul içinde olursanız ve kapısına yatarsanız başka adanadan bir parça sordum eskisini gönderin dediler yenisini yollayalım paçayı kontrol edelim dediler göderdim ve bir daha muhatap bulamadım. ne telefonuma çıktılar ne cevap ne bir dönüş çaresiz 4 hafta çabalamamdan sonra temsa üzerinden japonyadan sipariş verdim.en komiği sekreterin pişkin yalanı saat 1 arıyorum yemekteler saat 2 arıyorum yemekteler saat 3 arıyorum yemekteler yanı adamlar çalışmıyor sığır gibi yiyor. servisine gidin bin lira fazla verin sahtekarlara bulaşmayın uzun vadede kesinlikle bu ustalarla zarar ederisinz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR