Pamukova Uzanlar Çiftliği Buluşması 8-9 Eylül

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan racoed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,810
Ynt: Pamukova Uzanlar Çiftliği Buluşması 8-9 Eylül

Mustafa bey mekece üzerinden Kemaliye köyü yolundan aynı yere rahatlıkla çıkılır.Bülentler sanırım Hayrettin köyü yolunu kullanmıştır.O yol virajlıdır.En fazla 10 km fazla yol olur o kadar.Bekleriz.

Etiketler

seyyah54' Alıntı:
Mustafa bey mekece üzerinden Kemaliye köyü yolundan aynı yere rahatlıkla çıkılır.Bülentler sanırım Hayrettin köyü yolunu kullanmıştır.O yol virajlıdır.En fazla 10 km fazla yol olur o kadar.Bekleriz.

Abi bu güzel bilgi için çok teşekkür ederim .

mayıstosböce' Alıntı:
Ben iki tesis oldugunu bilmiyorum.

Aşağıdaki fotoğraflarda, köyün kuzey/kuzeydoğusunda iki grup yapılar topluluğu görülüyor; kastettiğim hangisi olduğu? :smiley: ;)

Cavid Sezen

Pamukova, Bakacak, Türkiye - Google Haritalar_1347440007892.jpg

Pamukova, Bakacak, Türkiye - Google Haritalar_1347440087802.jpg

Ben üst teki koyu alanı görmediğim gibi bilmiyorum da,bir daha gitmek için vesile olacak şimdi.
Bu arada Ahmet hocama çok teşekkür ederim bu şansı bize yarattığı için.

Merhabalar, bu güzel buluşmayı organize eden Ahmet Hocama,katılan ve resim ekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Aracın bolkonunu kısa süreli ilk kez kullandık,beğeni ve dileklerinize teşekkür ederim,Levent Bey ve Cavit Hocam.
Gece konaklamalarda zemin halı, üst cibinnik olacak.Selamlar.

Cavit hocam üstteki koyu çatılı olan yerler en sağdaki hakan uzanın kuzeydeki cem uzanın ortadaki spor salonu ve alt tarafta uzun olanda personelin kaldığı yer.Raci hocamın arabayı park ettiği yer çiftlikte kalan personelin kaldığı yer.Bülent sanırım Üst tarafı gezmediniz.Öyleyse üzüldüm.Ben dönünce bir program daha yapalım.Hakan Uzanın balkonundan ova harikadır.Çiftlik şimdi izci evi olarak kullanılıyor.Raci Hocam elde olmayan neden biliyorsun.Orada olamadığım için üzüldüm.

seyyah54' Alıntı:
Cavit hocam üstteki koyu çatılı olan yerler en sağdaki hakan uzanın kuzeydeki cem uzanın ortadaki spor salonu ve alt tarafta uzun olanda personelin kaldığı yer.Raci hocamın arabayı park ettiği yer çiftlikte kalan personelin kaldığı yer.Bülent sanırım Üst tarafı gezmediniz.Öyleyse üzüldüm.Ben dönünce bir program daha yapalım.Hakan Uzanın balkonundan ova harikadır.Çiftlik şimdi izci evi olarak kullanılıyor.Raci Hocam elde olmayan neden biliyorsun.Orada olamadığım için üzüldüm.

Teşekkür ederim hocam. :smiley:

Cavid Sezen

seyyah54' Alıntı:
Geziye katılan arkadaşlar umarım gönüllerince eğlenmiştir.Raci hocam çatı katı çok güzel olmuş.Dubleks balkon.Bülent keyfine diyecek yok.Mehmet hocam umarım herşey gönlünüzce olmuştur.Orada olamadığım için çok üzüldüm.

Bu güzel fotoğrafı koymasam balkon keyfini eksik anlatmış olurdum.

pamukova bakacak uzanlar 020.JPG

Bir teras muhabbetidir gidiyordu bir türlü anlamamıştım. ::smiley:

Tamam karavanın üzerinde bir platform vardı ama bir ara üzerine çıktınız diye düşünmüştüm.

pamukova bakacak uzanlar 026.jpg

Ekli dosyalar

• pamukova bakacak uzanlar 051.jpg
    pamukova bakacak uzanlar 051.jpg
    90.4 KB · Görüntüleme: 253

Raci Hoca'm, kamper üstü çalışmanızı (benim açımdan çok görkemli birşey; en sıcak havada cibinlikle serin serin ve yıldız manzaralı, oohhhh!... ;D) kendi başlığınızda ya da uygun göreceğiniz bir yerde ayrıca paylaşsanız diyorum; bu başlığı izlemeyenler de yoksun kalmasın... :smiley: ;)

Cavid Sezen

Raci bey, gerçekten çok keyifli bir alan yaratmışsınız, kampınızın manzarası da muhteşem :smiley:

Beğeniniz için teşekkür ederim,ben ve dostlar içinde güzel oldu.1.85X400 m,tadını pek çıkaramadık ama kısmetse bu yaz,ikinci kat,balkon yada teras diye düşündüm.selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri