Parça Havuzu !!!...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,257
Ynt: Parça Havuzu !!!...

ÖNEMLI-------------------------ÖNEMLI--------------------------ÖNEMLI------------------------------ÖNEMLI------------------------------ÖNEMLI

ÖNEMLI.....!!!!!!

Arkadaslar; birbirlerinize usta, veya parcaci, veya cikmaci,hurdaci tavsiye ediyorsaniz bunu özelden paylasin....!!!!

Aksi taktirde sadece ve sadece arz talep meselesi oldugu icin bu sahis ve firmalari yüceltiyorsunuz ve böylece fiyatlarda tavan yapiyor...........!!!!

YÖNETICILERIMIZIN DIKKATINE: Aslinda sahis veya Firma lanse edilmesini reklama girer diye engelleseniz veya silseniz iyi olur düsüncesindeyim. Isim vermiyorum; bugün ugradigim bir yer neredeyse parcayi gezenbilir üyelerine acik arttirima sunmus.....!!!!

DIKKATLERINIZE......!

Etiketler

ok haklısın zaten alfonse burada açıklamadı parçacıyı ben talep ettim ama oda zaten açıktan bi isim vermedi açık arttırma işi doğru olabilir böyle insanlar var uyarıya teşekkürler bu arada alfonse açtığın konuya bi bak belki vaktin yok felan filan ama görürsen özelden bi görüşelim:smiley:

bu arada daha önce herkes bir sürü adres vermiş bence onlarda sakıncalı yoksa değilmi

Ergun abinin söylediklerine katılıyorum . Ortada şöyle bir gerçek var ki : Şuan Türkiyedeki en büyük offroad-arazi araçları topluluğu gezenbilir . Çünkü Türkiye çapına yayılmış ve üyeleri sürekli birbirleri ile iletişim içersinde . Üstelik bu işe yeni başlayan , hevesli birçok arkadaşta bu gruba dahil ve hergün sayımız artıyor . Bu durum ne yaızk ki bazı insanların iştahını kabartabiliyor . Sonuçta büyük bir topluluk olmak alışverişlerde yada servis işlemlerinde avantaj haline dönüşmesi gerekirken dezavantaj haline gelebiliyor . Ve emin olun piyasadaki hurdacısından , servisine birçok kişinin artık gezenbilirden haberi var ...

Tabi ustanın iyisini , parçanın ucuzunu ve yerini bulabilmemiz için paylaşıma da ihtiyacımız var . Bu yöndeki paylaşımı tamamen ortadan kaldırmakta bu imkanları ulaşmamız güçleştirebilir . Belkide bu paylaşımlar , alışveriş sitelerinde ki gibi bir yıldız sistemiyle yani olumlu olumsuz yorum ve tecrübelerle ortaya konabilir .

Belkide ilerde illerde gezenbilir anlaşmalı servisler olur :smiley: Ki buda gruplar illerde kaynaştıkça , tanıştıkça gerçekleşebilir neden olmasın .

Tabi bunlar bir çıpıda benim aklıma gelen fikirlerim eksikleri , yanlışları olabilir . Moderatörlerin işi gerçekten zor , bu denli büyük bir platformu belli standartta işletmek büyük zorlukları olan bir ...
Konuyu dağıttım galiba ama özür dilerim yeri gelmişken birkaç satır yazmak istedim .

Saygılarımla ...
Barış

ssbman ergun beyin dediklerine katılmamak mümkün değil yani polemik olsun diye demiyorum ama daha önce yazılmış bir sürü (sayı vermiyorum ) yer var onlar tescilli yerlermi yada ne?yani bizim konuda gösterilen duyarlılık başka konularda gözden mi kaçmış bu arada ankaradasın sanırım bana özelden bi kaç yer adı verirsen sevinirim

Ben malum sebepten bu havuzun detaylarını önceden söylediğim gibi vermeyeceğim....
Sadece;
Parçaları ve iki tane yarım arabayı adamın biri, nakliyeci, suuddan getirdi, hem kendi arabasına kullanıyor hem de satıyor, hurdacılar adamın üzerine çökmek üzereler fakat mala hurda fiyatı verdikleri için adamın işine gelmiyor..... İhtiyaçlarınız alıyim, çabuk... gitti gider....

Bagaj amortisörleri....

Benim bulduğum amortisörler burada yazılanlardan pahalı, sizler yazılan rakamlara bulun, alın derim.
Genede, amortisörlerin ve bana özelden gelen ihtiyaç listesinin fiyatlarını aldım, özelden cevaplıyorum herkesi....

Bf Goodrich mt ve at lastik.....

BF GOODRICH Radial Mud Terrain a/t, 0060 Hiç kullanılmamış, orjinal kağıtları üstünde
31*10,5 RT 15 LT 6 adet = Adedi: 350-TL

BF GOODRICH All Terrain ta, 1529 Hiç kullanılmamış, orjinal kağıtları üstünde
31*10,5 R 15 M+S 2 adet = Adedi: 350-TL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri