Parça Havuzu !!!...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,246

Alfonse

Zirve
Arkadaşlar,
Yarın sabaha kadar, yani 13 Şubat Cuma sabahına kadar ( belki daha sonrasında da, bilemem, bildiririm ) lütfen tüm parça ihtiyaçlarınızı özelden veya buradan, farketmez, bana bildirin, Ankara' dan herkese faydalı olacak, daha doğrusu olabileceğim bi imkan buldum.
Şimdiden 8 adet mt lastik var bende, kullanılmamış Bf' ler. Detaylarını bilahare vericem.
Bu havuzun nasılını söylemeyeceğim, herkesin adama yüklenmesinden, fiyatların artmasından korkarım! Sessizce halletcez işimizi, değerini bilmeyenden bilene aktarıcam malları. "Robin Hood" kibin!!! Ha.. Ha.. Ha...

Bu konuyu yanlış yerde açtığımın farkındayım, öncelikle jeep kullanıcılarına daha çok faydalı olabileceğim galiba, sanırsam, belki :smiley:... Yöneticilerin konuyu taşımak için acele etmemesi menfaatimize....

İhtiyaç Listelerinizi çabuk bekliyorum lütfen....

Önemli Not: Bu paylaşımı yaparken avatardaki kıyafetleri giymeyeceğim. Bilgi, ilgililere! Zaten cinsiyetime ve tarzıma uygun değil... Esprik işte.... Başka Jeep Girl fotolarıda buldum.. Çok hoşlar.... Sayfalarımız biraz " çiçekle " döşemek istedim işte..... Umarım hanım üyeler kızmaz.... Şaka bu... şaka..... Ben düzeyliyimdir. Merak, telaş yok :smiley:...

Etiketler
Ynt: Parça Havuzu !!!...

bir adet gc 99 wj için arka sol direk döşeme kaplaması lazım sert plastik malzeme şimdiden teşekkürler:smiley:

Vakit uzadı....

Arkadaşlar 13ü sabahı çok rahatsızlandım. Hastaneye felan gittim. Dolayısı ile baha ihtiyaçlarınızı bildirmeniz için daha vakit var, evde yatıyorum, bi kaç gün sonra gitcem havuza bakmaya. Umarım büyük balık kaçırmam. Bende bi sürü şey istiyorum....

93 zj 5.2 için kalorifer rezistansı, direksiyon pompası, bagaj amortisörü lazım :smiley: eğer bulabilirsen çok makbule geçer. Malum Erzurum da olduğumdan parça konusunda hiç imkanım yok

bu bagaj amortisörleri genel bir sorun mu? benimkilerde bozuk bagajı elimle tutmak zorunda kalıyorum yükleyip indirmek zor oluyor.. internette 130 liraya çiftini buldum uygun bir fiyatmı bilmiyorum bu hususta çömezim... henüz almadım... alma delimisin çok pahalı mı dersiniz.. yoksa çok ucuzmuş banada lazım linkini ver mi dersiniz ....

internette tonla satıldığına göre sanırım kronik bir problem. ebay da 35 sterlin e satılıyor yenisi ama kargo maliyetleri çok yüksek.Aynı şekilde kalorifer rezistansı da kronik sanırım, en yüksek ayarda çalışıyor benimki ara kademeler yok. Yabancı sitelerden takip ettiğim kadarıyla çok kişide var aynı problem.

alpaslanepli' Alıntı:
bu bagaj amortisörleri genel bir sorun mu? benimkilerde bozuk bagajı elimle tutmak zorunda kalıyorum yükleyip indirmek zor oluyor.. internette 130 liraya çiftini buldum uygun bir fiyatmı bilmiyorum bu hususta çömezim... henüz almadım... alma delimisin çok pahalı mı dersiniz.. yoksa çok ucuzmuş banada lazım linkini ver mi dersiniz ....

Aman haa dikkat::: Amortisörlerin fiyati 30,- TL (yeterki mütevazi bir yerden alabilesin. (ayrica illaki 5.2 ZJ olmasi gerekmez, bir cok tip amortisör uyar...)

Ben bostancı sanayide 45 liraya bulmuşdum... yapmanız gereken (araçla amortisörcüye gitmenizi tavsiye etmem) aracın amortisörünü söküp o şekilde amortisör satan parçacılarda sormanız....

Ben aracı ilk aldığımda bagaja birşeyler koyarken tutamadım ve kafama düştü kapak :smiley: Zaten sanayiye gidecektim , gidince ilk iş bir amerikan parçacısına uğradım ve aldım çifti 90 lira . ABD yapımı üzerinde gc zj falan yazıyor ama mopar olduğunu sanmıyorum . Fiyat olarakta kazıklanmışta olabilirim :smiley:

Çifti 45 e bulunabiliyorsa gayet güzel . Ve amortisörü söküp araçsız gitmek gerçekten mantıklı bir öneri , aynı amortisör 20 liraysa aracı görünce 60-70 olması gayet mümkün ...

95 gc 5.2 için focus 1 hatcback arka bagaj amortisörünü çok kolay uydurduk (çifti 25 tl ).Ustaya para vermedik 5.2 motor sesi dinlettik.

Benim aldıklarımın üzerinde de aynı şekilde yazıyordu , ancak ben direk amortisörcüye gittim.... elbette parçacılar da para kazanacak ama aynı üründe kar marjı bu kadar yüksek olmamalı... orjinal mopar olsa kabul ancak ürün zaten yan sanayi.... gezenbilirin faydalarından biri de bu benzer deneyimlerden faydalanabilmemiz....

Valla ben bugün ikitellide güngören sanayi sitesinde jeep çıkmacısı var pert jeep leri topluyor ona gittim. kapıda bi tane yeni gelmiş 96 grand vardı pert olmuş. Al sök istiyosan ver 50 lira dedi orjinalleriydi. Ama sonra düşündüm bu chereokee lerin kronik problemi bunlar sağlam ama ne bilecem iki ay sonra bunların arızalanmayacağını. Bende iki yıl garantili 100 liraya çiftini aldım bugün taktırdım. Artık süpürge sapıyla gezmiyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR