melquiades
Yeni Üye
Geçen yıl kuzenim ile birlikte iş için 2 kez Paris'e gittik. Benim ilk kez gidişim idi. Aklımdan epey genç olmak varmış geçmedi desem yalan olur. Paris i görünceye kadar birşey olmasın diye Almanlara teslim oldular diye Fransızları küçümserdim. Ama haklı olduklarını gördüm. Paris bir daha yapılamazdı. Her köşesinde bir sürpriz. İlk gidişimizde Latin Quarter'da, ikincisinde Gare de Nord yakınlarında kaldık. İlk gidecekler için kesinlikle Latin Quarter ve Observatoire otelini tavsiye ederim. De Gaulle havaalanından ulaşımı çok basit R trenine bin luxembourg istasyonun in otel karşında. Ah Paris ahh...
Aşağıda otelin penceresinden Saint Michelle bulvarını görüyorsunuz, sol tarafta Luxembourg bahçeleri, karşıda metro istasyonun çıkışını görebilirisiniz.[attachment=1][attachment=2]Her köşesinde bir sürpriz.
[attachment=3]Eyfel Kulesinden
[attachment=4]İnsan saatlerce bakmaya doyamıyor
[attachment=5]Gezmek için her köşe başında bulunan bisiklet kiralama yöntemini tavsiye ederim. Hem ekonomik hemde güvenli.
Aşağıda otelin penceresinden Saint Michelle bulvarını görüyorsunuz, sol tarafta Luxembourg bahçeleri, karşıda metro istasyonun çıkışını görebilirisiniz.[attachment=1][attachment=2]Her köşesinde bir sürpriz.
[attachment=3]Eyfel Kulesinden
[attachment=4]İnsan saatlerce bakmaya doyamıyor
[attachment=5]Gezmek için her köşe başında bulunan bisiklet kiralama yöntemini tavsiye ederim. Hem ekonomik hemde güvenli.