Pazar günü yayla gezisi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,131
Ynt: Pazar günü yayla gezisi.

fehmi bey bilgileriniz için cok tşkederim istirate cekiliyorum ileriki zamanlarda görüşmek dilegimle saglıçakla kalın

Etiketler

saim bey oraları tarif etmek biraz zor çünkü bir referans noktası veremiyorusnuz anlatırkende sanki bir tane yol varmışta orayı tarif ediyormuşuz gibi gelebilir ama sizinde söylediğiniz gibi dönüp dolaşıp girdiğiniz yerden çıkma ihtimalide var neden derseniz tarlaların kenarından çok yol gidiyor ama inanın bana yağmur yağdığında oradaki köylüler bile ara yollara pek cesaret edemiyorlar traktörle dahi sebebide yağan yağmur olduğu yerde kalıyor desek yeridir çünki deniz seviyesinden alçak yerler ben fotosunu gönderdiğim yerde balık çiftliğim var geçen mart ayında çiftliğin arkasında ormanın içinde bir yol var orada bir şeye bakmaya gittim orada kaldım 4 çeker bir traktör buldum adam girmeyi denemedi bile kalırım abi orda traktör ağır olduğu için ben daha çok saplanırım dedi çamurda insan gücü ile çıkardık.. nivayı

iyi geceler saim bey

balık çiftliği.jpg

ben babam rahmetlikle oraya israil cuprasına giderdik avlamaya bıldırcına da giderdik 4-5 araba az cok biliyorum oraları dedigim gibi bir kayıp oldunmu girdigimiz yerden geri cıkarız

bu arada yaramıştan sonra levhalar var zaten yol asvalt
gelme konusunda şu an arabam yok bakıyorum bu aralar bir nivaya 2010 2011 m serilerine
görüşmek dileği ile...

görüşmek dilegiyle bilgileriniz için tşk edeim ileriki zamanlkarda görüşmek üzere

Arkadaşlar elinize sağlık, dışarı çıkmak zorunda kaldım gelene kadar işi halletmişsiniz. (işi bilenlerin hali başka tabi!) Anlaşılan dediğiniz gibi Alifakı en mantıklısı.

Arkadaşlar pozcudan yaklaşık mesafeleri ve güzergahı gösteren haritaları çizdim umarım faydalı olur.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

1.etap.jpg

2.etap.jpg

alternatif.jpg

fehmi bey m.ali bey bilgileriniz için tşkler danışan dagları aşmış danışmayan düz ovada şaşırmış derler gece gidecegim için danışaçak kimsede yok düz ovada şaşırırım haritadan göründügü gibi basit degil levhalarda yok neyin nereye cıktıgı belli degil . kula köyünden gelirken kazanlıdan cıkalım derken yenitaşkent belediyesinin oradan kola fabrikasına cıktık . dediginiz gibi fehmi bey ara yollarda var ama tek jeep gitmek zor battıkmı cıkması cok sorun bırakın agac bulmayı düz ovada birine atacak taş bile yok . deniz seviyesinin altında bir yer motorlar olmasa ovayı su basar yagmurlu havada ne olaçagıda belli olmaz . geri dönüşte bu yoldan gelmeyi düşünüyorum elbete biryerlerden cıkarım :smiley:)

Saim bey haklisiniz. Gece bencede girmeyin oralara.ama donus gunduz olursa mantikli surekli batiya gittikce mutlaka mersine yakin bir yerden cikilir:smiley:

malialp' Alıntı:
Saim bey haklisiniz. Gece bencede girmeyin oralara.ama donus gunduz olursa mantikli surekli batiya gittikce mutlaka mersine yakin bir yerden cikilir:smiley:
en cok merak ettigim şu sal üstünden gecmekti hanımın ciftligindede vardı m.ali bey cıkmak zorundayım carşıda işlerim var akşam görüşürz

ta5che' Alıntı:
en cok merak ettigim şu sal üstünden gecmekti hanımın ciftligindede vardı m.ali bey cıkmak zorundayım carşıda işlerim var akşam görüşürz
saldan karsiya gecmek gercekten keyifli olur. Bunu denemek lazim.adiyamanda firat tan gecmistim cok keyifli.

malialp' Alıntı:
saldan karsiya gecmek gercekten keyifli olur. Bunu denemek lazim.adiyamanda firat tan gecmistim cok keyifli.
babam da ordan gecmiş saglıgında anlatırdı hep belkide babamın anısına gecmek nasip olur

burila' Alıntı:
saim bey oraları tarif etmek biraz zor çünkü bir referans noktası veremiyorusnuz anlatırkende sanki bir tane yol varmışta orayı tarif ediyormuşuz gibi gelebilir ama sizinde söylediğiniz gibi dönüp dolaşıp girdiğiniz yerden çıkma ihtimalide var neden derseniz tarlaların kenarından çok yol gidiyor ama inanın bana yağmur yağdığında oradaki köylüler bile ara yollara pek cesaret edemiyorlar traktörle dahi sebebide yağan yağmur olduğu yerde kalıyor desek yeridir çünki deniz seviyesinden alçak yerler ben fotosunu gönderdiğim yerde balık çiftliğim var geçen mart ayında çiftliğin arkasında ormanın içinde bir yol var orada bir şeye bakmaya gittim orada kaldım 4 çeker bir traktör buldum adam girmeyi denemedi bile kalırım abi orda traktör ağır olduğu için ben daha çok saplanırım dedi çamurda insan gücü ile çıkardık.. nivayı

iyi geceler saim bey
Saim arkadaşımızın anlattıkları çok doğru bizde yolu kaybettik az kalsın arabalarımız boğulacaktı ;D fotolar ispatı tarih 12 aralık 2010

CIMG0168.JPG

CIMG0169.JPG

CIMG0170.JPG

CIMG0171.JPG

CIMG0172.JPG

tugrul abi ben böyle gidemem harhalde . / son kararımız saim abiyle adana üstü normal yoldan gidiş yapacaz . bizim ekipte saim abi oglu ibrahim ben kardeşim rasim ve içel il müftülügünden ali bey gelecek . adana karataş yol kavşagındanda kardeşimin bir arkadaşı aracıyla katılacak geri dönüşümüzde erken olursa yeni murat köprüsünden gecmeyi düşünüyoruz m. ali bey gelmeye kararlı fehmi bey sizde gelecekmisiniz ?

bu fotolardan sonra ben tırsar... :eek:

gelmek mutluluk verirdi ama şu an geziye eşlik edebileceğim aracım yok (yakında olur allah izin verirse) kimseyede yük olmak istemiyorum açıkcası... ama bol eğlenceli bir gezi olması dileği ile fotoları dört gözle beklerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR