Penceremdeki Davet ..!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,915

gezgen

Kamp III
Bu davete ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.Bu benim evimin 2.kat penceresi...
sizin de böyle davetkar pencereleriniz var mı? Her anlamda......?[attachment=1][attachment=2]

DSC_0018_800x536.jpg

DSC_0019_800x536.jpg

Etiketler

Ynt: Penceremdeki Davet ..!

Hocam,

Gaz verip durmayın ne olur...
Zaten contayı yakmamıza az kaldı... :D

çok güzel.:smiley: '' Her anlamda ...'' lafından kastettiğim buydu zaten!

demek ki pencereden pencereye fark var, sabah ben penceremi açtığımda missss gibi bir duvar ile karşılaşıyorum, pek çiçek böcek benzemiyor ama ne yapalım elimizdekinle idare edip öyle hayal ediyoruz ;D

Çok şanslısınız çok !! :D :D Bende şanslı sayılırım, kontağı çevirdikten beş dakika sonra benzer görüntülerin ortasındayım. Selamlar.

Herkese sevgi ve saygılar.Ömer kardeşim nasılsın?Kalbindeki çiçekleri görebiliyorum.Gözlerin nerede bir açan güzel çiçek görse ocanlı yı fotoğraf makinan ile canlandırıyor ve sitede paylaşıyorsun.Murat Öz kardeşimiz nasıllar? Umarım bir kamp macerasında buluşacağız. Sağlıklı ve mutlu olun.SEVGİLER.

Teşekkür ederim Metin Ağabey :smiley:
Çocukluğumdan kalan bir alışkanlık :smiley: Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır diye rahmetli anneannemden öğrenmiştim :smiley:
Hepimiz iyiyiz çok şükür
Urla kampına gelebilirsin sana uygun :smiley:
Selamlar :smiley:

Gelmeyi düşünüyorum.Hem sizlerle görüşmek adına hemde kafayı diilemek adına vede biraz yer göreyim.Bir aksilik çıkmaz ise ; SEVGİ ve SAYGILAR

sizinki kadar olmasada benim penceremden de bunlar gözüküyor.ilk resim yeni diğerleri geçen yılki hali bu yıl daha çok olmasını ümit ediyorum.minnacık bahçemde 90 ağaç 15 çeşit meyve 12 çeşit üzüm var ;)

DSC00831.jpg

DSC00694.jpg

DSC00712.jpg

DSC00757.jpg

DSC00755.jpg

Bahçenizin koordinatlarını yollamanızı rica etsek...
Gelir yeni hallerini fotoğraflamaya çalışırım ;D
Tabi bizim Tezmertek Murat ın deyimiylede ham hum şaralop yaparız artık :smiley:

profilimde google eartten bakabilirsiniz.balıkesir paşaalanı mahallesinde.birkaç yıla kalmaz apartmanların tam ortasında vaha gibi kalacak ve ben orayı bozmayacağım yanındaki arsayıda alıp vahayı genişleteceğim ;D bir bakın isterseniz.tahmin ettiğiniz gibi şehir dışında değil ;D ve gerçekten minnacık.716 metrekare. isterseniz ağaçların listesinide yaparım tek tek ::smiley: istermisiniz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR