perle camping mi,boğaz camping mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yukselcali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,072

yukselcali

Ana Kamp
Yer
bursa
Antalya taraflarında perle ve boğaz(MANAVGAT) camping var .Ailecek bu kampların birinde konaklamak istiyorum.Artı ve eksileri nelerdir. Hangisini tavsiye edersiniz.

Etiketler
Ynt: perle camping mi,boğaz camping mi

yukselcali' Alıntı:
Antalya taraflarında perle ve boğaz(MANAVGAT) camping var .Ailecek bu kampların birinde konaklamak istiyorum.Artı ve eksileri nelerdir. Hangisini tavsiye edersiniz.

düşündüğünüz nasıl bir konaklama.Karavan ? çadır? Beklentilerinizi biraz açarsanız daha kolay aktarabiliriz deneyimlerimizi...

çadır kurmak istiyoruz.Kampın temizliği,sakinliği,mangal yakma durumları ,imkanları açısından değerlendirirseniz sevinirim.Mesela manavgat suyuna yakın sivrisinek ilaçlaması yapılıyor mu....

Perle daha ziyade orada hizmet veren restaurant 'ın bahçesi gibi,çadırla ne kadar rahat edilir bilemiyorum,Boğaz kamping ise karavancılara ayrı,çadırlara ayrı alanı olan daha geniş bir yer ve belediye hizmet vermekte.Sivrisinek için yumurta döneminde ilaçlama yapıldığı ifade ediliyordu,biz nispeten serin bir dönemde kaldığımızdan sineklerle sorun yaşamadık. Boğaz kamping le ilgili başlığı veriyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80096.0

Selamlar. Ben de aranızda yeniyim. Forumu gözden geçirirken başlıkta takıldım da. :smiley: Anladığım kadarıyla Boğaz Camping nadir bulunan türden bir yer. Güncel iletişim ve fiyat bilgilerini paylaşabilir misiniz acaba?

Merhabalar;Bizler son 10 senedir her yaz uzun muddet Perle kampingde kalmaktayiz.Cadir icin pek elverisli olmasa bile gene de cadir kuran arkadaslara rastladik.Icerisinde lokantasida bulunmaktadir.Bogaz kampinge gelince, cadir ve Karavanlar icin cok ayri yerleri vardir,Sivri sineklere raslamadik,lokantasi da vardir.Piknik yapip mangal yakmaga elverislidr.Uzcret olarak her iki kampa da gunluk
hersey dahil 20Tl verdik.Iyi tatiller.

Bende merak ettim geçen hafta boğaz campingi aradım bu seneki fiyatları sordum 15 TL dediler ve başka bir ücret alınmadığını söylediler telefondaki bayana rezervasyon yaptırmak veya gelmeden önce aramak gereklimi diye sordum -hayır senenin her ayında gelebilirsiniz yeterli yerimiz var zaten burası çok da kalabalık olmaz dedi ... gidecek arkadaşlara belki fikir olur diye hemen yazayım dedim

iyi tatiller dilerim .....

Teşekkürler yanıtlarınız için. Oldukça iyi görünüyor. Campinglerin birçoğunda 'kampçıyı -tabir-i caizse- yolalım' mantığı gözlemliyordum. Boğaz Camping'i duymam iyi oldu açımdan. İnşallah fırsat olur da giderim eşimle birlikte bu yaz.

2012 Temmuzunda 1 geceliğine uyumak için girdim tam 8 gün kaldım,sinek losyonunu çantamdan çıkarmadım bile çok dinlendirici altyapısı yeteri kadar iyi hazırlanmış kendiniziz ve ailenizi güvende hissedebildiğim bir yer olarak ağustos sonlarında tekrar kamping yapmak istediğim bir yer boğaz kampingde kalan karavancı ve kampingcilerden aldığım istihbarat doğrultusunda başka yerler bu kadar sessiz ve bakımlı değil hemde size ( tatildeysen paranı alacağım seni yolacağım'ı) çağrıştıran hiçbirşey yok çadır başı ücret 15 tl ödedim ve 4 kişi kaldık sahildeki şezlong için ekstra isteniyor otelin havuzunu kullanmak için ekstra isteniyor otelin yemeklerinden yiyebilirsiniz sabah kahvaltı 15 tl akşam yemek=20 tl ben yemeğimi yaparım derseniz buzdolabından mutfaktan ücretsiz faydalaınırsınız kamptan sahile çıkınca sola yürürseniz 1500 m ilerde alabalık üretimi yapan ve satan bir yer var oradan ucuza balık alabilisiniz tane 2 lira yada 3 liraydı sanırım yada denizde iyiyce piştikten sonra manavgatın soğuk suyuna buradaki iskeleden balıklama dalarsınız ama su çok soğuk sarhoş ayıltan cinsten personel alakalı umarım bu sihir bozulmadan kalır. sideye 7 km akşamları rahatca gidip vakit geçirebilirsiniz alanya 55 km.manavgat migrosa git gel 16 km. mangal yapmak için bitişikteki mangal ve piknik alanını kullanacaksınız.sevgiler iyi tatiller

Bu yaz bOgaz camping te 5 gun kaldım zamanım olsa daha uzun kaldırdım

Super bir yer

Boş zamanımda fotograf yüklerim

Bogaz Kamping'den bir kac resim,slml

Vakantie 2012 015.JPG

Vakantie 2012 014.JPG

Vakantie 2012 013.JPG

Vakantie 2012 011.JPG

Ynt: Perle Camping Mi,boğaz Camping Mi

Güzel bir kampinge benziyor. Takip.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR