Baki Ö.
Kamp II
Arkadaşlar işlevsellik olarak olumlu düşüncelere sahip olduğum 4x4 pick-up larla ilgili olarak marka olarakda deneyimli ve bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
İyi günler.
İyi günler.
Boğaz köprüsünü niye kullanamıyorsunuz?Tuncay CJ' Alıntı:isuzu d-max sahibiyim.tam 2 yıldır günlük araç olarak kullanıyorum..ilk aldıgım zaman yaptıgım araştırmalarda bana en uygun aracın bu olacagı kanısına vardım..mitsubishi bana çok dar geldi,100-105 hp mi neydi o dönem birde görüntüsünü begenmedim.nissan navarayıda fiyatı yüzünden eledim.toyotanın pick up ının da gücü düşükdü..kararım d-max dan yana oldu..artıları oldugu kadar eksileri de olan bir araçtır..ilk aklıma gelenler
-vergi
-bogaz köprüsünü kullanamamak
-boyutları yüzünden park sıkıntısı
-arka koltuklarının rahatsız olması(ki geneli rahat degil diye biliyorum)
-aracın arkası hafif oldugu ve makaslı oldugu için çok zıplaması ve savrulmaya özellikle yagmurlu havalarda meyilli olması(bazen çok seviyorum bu işi ama bazende tehlikeli olabiliyor)
şimdi birazda + larını söyleyeyim aklımdaki ler
+evet o bir 4x4 her an yoldan çıkabiliyorum
+kullanımı çok rahat ve güven veriyor
+yakıt(depo 140 a doluyor uzun yolda 560-570 km yol yapıyor)
+büyük bir bagaj
şimdilik aklıma gelenler bunlar..
%100 kilit' mi...? Nasıl active ediliyor..?ERLER' Alıntı:Bendede 2 yıldır L200 var aracı alırken en çok dikkat ettiğim konu dif kilitleri ve diz mesafesiydi sınıfında en geniş diz mesafesi en iyi sürtünme katsayısı en iyi dönüş yarıçapı ve pikap sınıfında sadece l200 lerde arkada %100 diff kilidi ve ortada dif kilidi mevcut aracıma yetkili servisinde taktırdığım kitle 167 bg güç veriyor ve otomobil konforunda bir araç arazidede mükemmel başarılı tavsiye ederim
velicanöz' Alıntı:Fatih bey kasko indirimi ne şekilde yapılıyor biraz açıklarmısınız zira bu yüksek vergiden dolayı hayallerimi süsleyen pick-up ları satın almaktan vazgeçmek üzereyim.
Alfonse' Alıntı:%100 kilit' mi...? Nasıl active ediliyor..?
Vay be, hoşuma gitti... İncelicem gidip ilk fırsatta....ERLER' Alıntı:Hemen direksiyonun sol tarafında difflock düğmesi var ordan kilitleniyor