Pikap Karavan Yasal Durumu (pino Karavan Sahtekarlığı)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selin22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,194
Selamlar, Ben Hotomobil'in Gladyatör Modelini kullanıyorum 6 aydır. İstanbuldan alıp, Bodruma geldim. Bodrumda da devamlı geziyorum. Bir kaç kez polis çevirmesinde durduruldum ama Araç üstündeki Gladiatör, hiç gündeme gelmedi. Yanlardan diğeri gibi taşmıyor.
 

Etiketler
Selamlar, Bende Hotomobil'in Gladyatör Modelini kullanıyorum. Birkaç kez polis çevirmesinde rutin durduruldum. Ruhsat, Ehliyet vs ile geçtim, hiç konu yük'e gelmedi. Fotoğraflarını da koyuyorum. Arka Stopları kapatmadığı için ve Çok dışarı taşmadığı için sorun etmediler diye düşünüyorum.

TempImageVsVife


Screen Shot 2024 02 05 at 125613
 

Bunun bir yük olduğu ve ruhsat gerektirmeyeceği iddia ediliyor. Eski pikap üstü karavanlarda da durum aynıydı fakat sorun yaşandı. Mevzuata ne kadar uygun düşünmek araştırmak lazım.
Beni birkaç kez Hotomobil'in ürettiği Gladyatör ile durdurdular. Sorun yaşamadım. Hatta kabin aracın üzerindeyken TÜV'den geçenler var. Ama şimdi bunu yazdım ya:smiley: Biri denk gelir...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,462
Mesajlar
1,518,231
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst