Ynt: Pino Karavan : İzolasyon Şekli İçin Yorumlarınız
3.25 gibi 750 kg altı karavan üreten tüm firmaları inceledim,buradaki yorumlara istinaden sally ye daha sıcak bakmıştım önceden,ancak gördüm ki bir sıcaklık,estetik,ruh yok,bana benim karavanım bu dedirtmedi,geçen hafta pino karavan faruk beye uğradım,çekme karavanları imalat aşamasında gördüm,bir karkas çerçeve var,çerçevenin ortasında kalan boş kare şeklindeki alanlara yalıtım uyguluyor,bu yalıtım esnasında herhangi bir alanın boş bırakılması kör olmadığınız sürece teorik olarak mümkün değil,bu nedenle yalıtımsız kalan bir alan olduğuna inanmıyorum,içeride vebasto varken yalıtım nedeniyle sıcaklık dışarıya bu alanlardan çıkamıyacağı için dış kısmın buz tutmasının -10-20 derece de normal olduğunu düşünüyorum,bu nedenle röntgen şeklinde iskeletin ahşap kısmı ve izolasyon yapılan bölgelerin görülmesi normal bence..
velhasıl kelam pinonun karavanlarında bir sıcaklık var beni kendine çeken..
kullanan arkadaşlar kusura bakmasın,dukato vb psa motokaravanları hiç beğenmedim,toptancı arabası gibi geldi hep bana,karavan karavana benzemeli,çekme karavanda da bu böyle benim için,bu nedenle pino cachalote modelini sipariş vermeyi düşünüyorum