Pitbull Neden Katil Köpek Olsun?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,472

Etiketler
Ynt: Pitbull Neden Katil Köpek Olsun?

mogzilla' Alıntı:
Ne olacak , namussuz Zorba benim gül gibi Nokia 6600 telefonumu yedi , alet pert oldu.
Geçmiş olsun.
Ben de kötü birşey oldu sandımdı.

İlginize teşekkürler.Zaten bizim çiftlikte kötü bir şey olmaz merak etmeyin.Aslında ben pitbulldan daha tehlikeliyim. ;D
Onun için benden çok korkar.Öyle enteresan hayvan ki benim ses tonumdan ne yapmak istediğimi anlıyor.
Bütün derdi lider olmak isteyen diğer köpeklerle ( özellikle 2 erkek kangalla hiç arası yok)
Bir de bu zorba daha evvel de bir işçimizin cep telefonununu pert etmişti.Bu hayvanın teleköminikasyonla bir alıp veremediği var ama dur bakalım.
Bu arada benim cep 6300 mış diyeyim de , sizlerde benim bu aletlerden ne kadar anladığımı anlayın.

nadir abi hava bir açmadıki gelelimde tavuğumuzu yiyelim ) umarım şu yaz gelirde en kısa zamanda hep beraber senin güzel arnavut hikayelerini dinleriz bu arada gelmek isteyen cok kişi var haberin olsun 10 kişiden aşşa gelmeyeceğiz uyandırayım seni abi )

Ünalcığım her zaman beklerim.Dediğin gibi havalar oturmadı bir türlü.Bugün Gümüşdere tarafında işim vardı.Sonra üşendim geri dönmeğe.Sahilden Ağaçlıya doğru devam ettim.O müthiş poyrazda yağan yağmur nerdeyse kara çevirecek zannettim.

Dediklerinize katılıyorum. Ayrıca sağlıklı bir köpek yetiştirmek istiyorsanız şuraya bakabilirsiniz.