KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İlginize teşekkürler.Zaten bizim çiftlikte kötü bir şey olmaz merak etmeyin.Aslında ben pitbulldan daha tehlikeliyim. ;D
Onun için benden çok korkar.Öyle enteresan hayvan ki benim ses tonumdan ne yapmak istediğimi anlıyor.
Bütün derdi lider olmak isteyen diğer köpeklerle ( özellikle 2 erkek kangalla hiç arası yok)
Bir de bu zorba daha evvel de bir işçimizin cep telefonununu pert etmişti.Bu hayvanın teleköminikasyonla bir alıp veremediği var ama dur bakalım.
Bu arada benim cep 6300 mış diyeyim de , sizlerde benim bu aletlerden ne kadar anladığımı anlayın.
nadir abi hava bir açmadıki gelelimde tavuğumuzu yiyelim ) umarım şu yaz gelirde en kısa zamanda hep beraber senin güzel arnavut hikayelerini dinleriz bu arada gelmek isteyen cok kişi var haberin olsun 10 kişiden aşşa gelmeyeceğiz uyandırayım seni abi )
Ünalcığım her zaman beklerim.Dediğin gibi havalar oturmadı bir türlü.Bugün Gümüşdere tarafında işim vardı.Sonra üşendim geri dönmeğe.Sahilden Ağaçlıya doğru devam ettim.O müthiş poyrazda yağan yağmur nerdeyse kara çevirecek zannettim.
Nadir Abi eğer zorba bu işlerden hoşlanıyorsa sevabına git kiloyla eski telefon satan yerlerden al bir kaç kilo at önüne günde bir tane eğlensin gariban