KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dün akşam Başkan Jeep'i ziyarete gittim. Elindeki araçları inceleme fırsatım oldu. İnternet sitesinde de bulunan CJ'ler oldukça güzel. Ayrıca 350 ci amerikan motoru takılmış bir Toyota 45 serisi (uzun kasa tek kapı FJ40) var görmeye değer. Böyle bir araçta 250 beygirlik bir 0 km motor görmek gerçekten tahrik edici. Ayrıca pek dikkat etmediğim ama dışarıdan temiz görünen defender'ıda mevcut.
Bi Camel mı yapalım demek istiyorsun?
Kendime bile bişey bulamadım ki valla herşey internette abi, ben görerek almak istedim ama malesef sadece 1 tane dükkan bulabildim orada da pek birşey yoktu
ama koltuk kılıfı getirebiliriz su geçirmez, bir de üstüne LR logosu yaptırsak süper olur fiyatları 30-40 pound, burda ise özel yaptırmak gerekiyor ve fiyatlar 300-400 YTL lere çıkıyor
Skarabacak' Alıntı:
Sen onu bunu bırakta... Camel parkuru hala çamur diyolar...
Mert
Getirdin mi LR Disco kullanıcılarına hediye bakalım İNGİLTERE'den?
Anahtarlık, koltuk kılıfı, T-shirt Fln
Yok be Uğur abi off-road artık benim damarlarımda dolaşıyor bırakmanın mümkünatı kalmadı.İkinci araç olarak düşünüyorum.Zaten benim Pajero yu satmaktanda vazgeçtim kısa şaseyi yükseltip içinede roll bar döşeticem sadece off-road için kullanmayı düşünüyorum.Ama önce ikinci aracı almam lazım.
Bencede iyi yaparsın Yüksel..şimdikine tekrar arkaya kilit takıp off*road a devam edersin...yeni alacağınıda günlük işlerinde kullanırsın..tabiiki oda 4x4 olsun)----4 kapılı alırsan ailece gezilerde rahatlığıda tartışılmaz...
Ama ben birgün tersini yapıcam...sert geziler için araç almam lazım...(hesaplı)...Cherokee yide pikniklerde kullanırım artık)(bi çizilse yapacağımı biliyorumda...)
MKE nin Izmit-Yeniköy'deki (Yalova yolu üzeri Bahçecik'i geçince sağda) hurdalığında Defender'lar ihalesiz 4.000YTL ye veriliyor. En düzgün olanlar aşağıda, yalnız bayağı bir parça yürütülmüş üzerlerinden alacak arkadaşlar iyi baksın, hatta bi tanesinin lastiği yoktu kütük üzerinde duruyordu
lastiği nasıl yürütmüşler bilmiyorum