red34' Alıntı:günaydın arkadaşlar...resimler harika valla ellerinize sağlık fıstık gibi kareler çekmişsiniz zevkle izliyorum....
azıcıkta grip gibiyim bugün sizleri dinleme modunda takip edeceğim arz ederim.... ;D
BOSCH' Alıntı:Herkese selam;
Yine dağlara taşlara imzalarınızı atmışsınız ne güzel
Mert yine batmışsın yaa (gezenbilir'in batmayı en çok seven adamı), Kürşat aracın on numara olmuş, Akrep 58 dün seni aradığımda neden konuşamadığın anlaşılıyor ;D, Bülent abi kamyon müthişCem Suzi hayırlı olsun, iyi günlerde kullan, ekip müthiş Allah nazardan, kem gözlerden saklasın.....
[attachment=1]
BOSCH' Alıntı:Herkese selam;
Mert yine batmışsın yaa (gezenbilir'in batmayı en çok seven adamı), Kürşat aracın on numara olmuş, Akrep 58 dün seni aradığımda neden konuşamadığın anlaşılıyor ;D, Bülent abi kamyon müthişCem Suzi hayırlı olsun, iyi günlerde kullan, ekip müthiş Allah nazardan, kem gözlerden saklasın.....
[attachment=1]
Muharrem selam, dün o kadar verici ve antenin altında olmamıza rağmen telefon çekmiyordu...birkaç kere tekrar aramama rağmen sana ulaşamadım, çeken alanda ise tahminim geç olmuştu ve sen sorduğun yeri bulmuşsundur diye düşündüm.akşam eve geldiğimde tekrar aradım seni.....BOSCH' Alıntı:Herkese selam;
[attachment=1]