Planlı Kartepe - Keltepe - Plansız 4x4 Kayak Gezisi : )))) (21.Mart.2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 216
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,288
Ynt: Planlı Kartepe - Keltepe - Plansız 4x4 Kayak Gezisi : )))) (21.Mart.2010)

..

DSC_0441.jpg

DSC_0442.jpg

DSC_0443.jpg

DSC_0444.jpg

DSC_0445.jpg

Etiketler

disco kardeşliği... bu etabıda bize bitirten discolarımızın şerefine... ;D

DSC_0446.jpg

DSC_0448.jpg

e bu kadar kaymak yeter deyip... kayanbilirden yiyenbilire terfi anları...

bu mangalı yakan kardeşimiz eskiden fotografçıydı... ama işi bırakmış.. artık dürümcülük yapıyor... ;D ;D

DSC_0453.jpg

DSC_0454.jpg

DSC_0456.jpg

DSC_0475.jpg

son olarak grubumuzdan birkaç foto...

DSC_0471.jpg

DSC_0478.jpg

DSC_0382.jpg

DSC_0379.jpg

DSC_0425.jpg

veeee... kapanışşş...

her zamanki gibi, gün sonlarında ki seviyeli telsiz anonslarımızın devamı olarak..

öncelikle bize bu güzel rotayı çizen ve karnımızı doyuran bülent abime,

bizi yine susuz bırakmayan olcaytoya,

yine bataklardan beni çıkaran cem kardeşime,

benim yokluğumda aracıma sağ sağlim kayak yaptıran aytuğ kardeşime,

yaktığı mangalla etlerimizi pişiren kürşad kardeşime,

sonsuzzzz teşekkür ederim.... ;)

haftaya erkekler etkinliğinde görüşmek üzereeeee.... ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar... :D resimler harika valla ellerinize sağlık fıstık gibi kareler çekmişsiniz zevkle izliyorum.... ;) azıcıkta grip gibiyim bugün sizleri dinleme modunda takip edeceğim arz ederim.... ;D

abi bu arada çoook geçmiş olsun.. :-[

nerde üşüttün sen??? var mı bir ihtiyaç??

Gecmis olsun Bulent abi, benim araba sicacikdi gelseydin ;D

VALLA SORMAYIN COCUKLAR DURUM PERİŞAN yatma modundayım ama geldim yinede istayona birazdan yatarım burada azıcık kestirelim bakalım ne olacak... ??? olmazsa eve giderim artık ....ve tşk ederim sağolun.....

Herkese selam;
Yine dağlara taşlara imzalarınızı atmışsınız ne güzel :D
Mert yine batmışsın yaa (gezenbilir'in batmayı en çok seven adamı), Kürşat aracın on numara olmuş, Akrep 58 dün seni aradığımda neden konuşamadığın anlaşılıyor ;D, Bülent abi kamyon müthiş ;) Cem Suzi hayırlı olsun, iyi günlerde kullan, ekip müthiş Allah nazardan, kem gözlerden saklasın.....
[attachment=1]

images.jpg

allah allah nasil oldu acaba heralde arabanin ici fazla sicakdi sizin in binlerde hava degisimi oldu. yoksa usutucek bir hava yoktu.

aman abi yorma kendini sakın... sen bize pazara lazımsın ;D ;D

BOSCH' Alıntı:
Herkese selam;
Mert yine batmışsın yaa (gezenbilir'in batmayı en çok seven adamı), Kürşat aracın on numara olmuş, Akrep 58 dün seni aradığımda neden konuşamadığın anlaşılıyor ;D, Bülent abi kamyon müthiş ;) Cem Suzi hayırlı olsun, iyi günlerde kullan, ekip müthiş Allah nazardan, kem gözlerden saklasın.....
[attachment=1]

Tesekkurler Muharrem :smiley:

BOSCH' Alıntı:
Herkese selam;
[attachment=1]

ya sormaaa yaa... batılacak neresi varsa beni önden yolluyorlar ;D ;D sonra adı mert battı ya çıkıyor.. ;)

BOSCH' Alıntı:
Herkese selam;
[attachment=1]
Muharrem selam, dün o kadar verici ve antenin altında olmamıza rağmen telefon çekmiyordu...birkaç kere tekrar aramama rağmen sana ulaşamadım, çeken alanda ise tahminim geç olmuştu ve sen sorduğun yeri bulmuşsundur diye düşündüm.akşam eve geldiğimde tekrar aradım seni.....

Ya sabah gördüm çağrını, dün açık hava ve güneş çarptı herhalde eve gelir gelmez uyudum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR