Arkadaşlar; bugün Musa ve ben eşlerimiz ve çocuklarımızla, daha sonrada aramıza katılan Mustafa abi ile beraber, hem piknik hemde keşif yapalım dedik. Bölge Polenezköy civarı. Daha öncelerden Musa ile gözümüze takılan, uzaktan bol çamurlu, eğlenceli gibi görünen bir orman yolunu gördüğümüzde buraya muhakkak bir gün gelmeliyiz dedik.
Evet bugün gittik, gördük, döndük
Yol uzaktan göründüğü gibi değildi. Pekte umduğumuz gibi çıkmadı
;D
Yola yaklaştıkça gördüğümüz acayip derecede bir manzara oldu. Gördüğüm manzarayı size şöyle özetliyeyim. Benim bugüne kadar gittiğim, gördüğüm bütün etapların hepsinin yalan olduğunu düşündüren bir etab duruyordu karşımızda.
150-200m yolu ancak 2 saatte geçebildim. Bakalım ilerisi nasıl dedik ve yürüdük. Amanın oda ne aşağı yukarı 1km yürüdük. Zorluğundan hiç birşey kaybetmiyor ve öyle devam ediyordu. Tırstım
Mustafa abiyi çağırdım ''abi gel burda acayip bir yol var, ben battım aracı vinçliyorum Musa'nın aracında da vinç yok sana ihtiyacımız olabilir''.
Mustafa abi yarım saat sonra geldi. Bir de birlikte yolu etüd ettik. Üç kişi ile üç aracı geçirmenin doğru olmayacağını ve buranın daha kalabalık (araç olarak değil tabiki) sağlam bir ekible gelip o şekilde geçilmesine karar verdik.
Eve döndüm ama aklım hala orada kaldı biran evvel gidip bugünün intikamını almalıyım.

Fotoğrafları Musa yollayacak. Benim makinanın şarzı bitik olduğundan sadece bir foto çekebildim. Oda etabın girişini gösteren fotoğraf.
Yola yaklaştıkça gördüğümüz acayip derecede bir manzara oldu. Gördüğüm manzarayı size şöyle özetliyeyim. Benim bugüne kadar gittiğim, gördüğüm bütün etapların hepsinin yalan olduğunu düşündüren bir etab duruyordu karşımızda.
Mustafa abi yarım saat sonra geldi. Bir de birlikte yolu etüd ettik. Üç kişi ile üç aracı geçirmenin doğru olmayacağını ve buranın daha kalabalık (araç olarak değil tabiki) sağlam bir ekible gelip o şekilde geçilmesine karar verdik.
Eve döndüm ama aklım hala orada kaldı biran evvel gidip bugünün intikamını almalıyım.
Fotoğrafları Musa yollayacak. Benim makinanın şarzı bitik olduğundan sadece bir foto çekebildim. Oda etabın girişini gösteren fotoğraf.