Polonezköy Kiraz Festivali (04-12 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,217
Ynt: Polonezköy Kiraz Festivali (04-12 Haziran 2011)

nordic1903' Alıntı:
4-5 HAziranda hem Kano Festivali var hem de benim Ağva'da verilmiş bir sözüm var ..Ama 11 Haziran derseniz uyarım..Olmadı Bit Pazarına gidip raflarında kiraz kalmış birileri var mı diye dua ederiz :D
11 bence de olur gibi.

Etiketler

:smiley:
Öyleyse siz 11' inde gidin bana da kiraz alın bi sepet.
12 Haziran pazar günü Bit Pazarında da cüzi bir miktar karşılığında satarsınız.
Ben bir aksilik olmazsa yani kar falan yağmazsa o atrihte Yassıada' ya dalışa gideceğim :smiley:

SEVAL' Alıntı:
Ben bir aksilik olmazsa yani kar falan yağmazsa o atrihte Yassıada' ya dalışa gideceğim :smiley:

Iııh böyle olmaz bu iş :smiley: Haziran'da kar duasına mı çıkalım şimdi :D İyisi mi biz kiraz olayını manavlara devredelim..Panayırımıza gidelim..

Bende bir aksilik olmazsa pazar günleri katılabilirim:smiley: 5 haziran yada 12 haziran:smiley:

nordic1903' Alıntı:
Melih o iş yattı malesef..Sen panayıra gel 12 Haziranda :smiley:

hadi ya kirazı manavdan alcaz ozaman orda yicez abi kendi festivalimizi yaparız biz :smiley: inşallah orayada gelirim abi:smiley:

nordic1903' Alıntı:
Ben belki önümüzdeki haftaiçi uğrarım o taraflara ..Bu festivalin bi saati yoktur herhalde dimi :smiley: Erik , Kiraz ne bulursam doldururum sepete :smiley:

Hafta içi Polonezköy' de hayat duruyor.
Çoğu mekan kapalı.
O yüzden hiç gitme.
Hafta sonu canlanıyor oralar.

SEVAL' Alıntı:
Ben bunu beğendi ;) ;) ;)

Ben cumartesi günü saat 18:00 gibi gittim Polnezköy' e.
Ama o saatte festival falan kalmamıştı.
Gün içersinde Polonya' dan gelen folklor ekibi gösteriler yapmış.
Fakat mevsimlerin dengesizliği yüzünden bu yıl kiraz olmamış pek.
O yüzden kirazsız bir festival kutlanmış :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR