<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="hyena" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
hyena' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Peki Onur Bey almayı düşündüğüm tüfeği bizat kullanıyormuşsunuz. Karatay Maxi-mag, Karatay Taktik, Karatay TK-355 ve süleymani arkadaşımızın önerdiği Armsan Taktical rs-x2 tüfeklerinden hangisini almamı önerirsiniz. Tüfek konusunda internetten öğrenebildiğim kadar bilgiye sahibim bu yüzden tavsiyeleriniz benim için çok önemli ve tüfek almamda yol gösterici olacaktır. Tekrar teşekkür ederim Saygılarımla
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Armsan da güzel tabi ama Akkar bildiğim kadarıyla daha kaliteli. Armsan'ı hiç kullanmadım ve bilmiyorum nasıldır.<br />
<br />
Karatay Maxi-Mag pompalı uzun namlulu klasik görünümlü bir tüfek.<br />
<br />
Karatay Taktik, slug namlu ayarlı gezli arpacıklı ve taktik kabzeli, oldukça havalı. TK-355' Taktik'in bir modeli bu arada.<br />
<br />
Yani ikisi de çok farklı tüfekler, nasıl birşey istiyorsunuz, ve ne amaçla kullanacaksınız bilmediğim için kesin bişi diyemem. Ama hobi olarak dağa taşa atıcam derseniz, Taktik daha elverişli gibi..</div>