Poyrazlar Gölü (Adapazarı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan racoed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,754

Etiketler
Ynt: Poyrazlar Gölü (Adapazarı)

Poyrazlar'da sonbahar güzeldi; ilkbahar da çok güzeldir ki fotoğraflarda görüyoruz bunu. Kışın da kar yağdığında, fotoğraflık görünümler ortaya çıkıyor(muş).. 35 yıl önce Adapazarı (Karaosman Mah.) ve Taşkısığı'nda yaklaşık bir yıl yaşamıştım, oradan kıyaslama olanağım olabilir; yıl boyu güzel olması gerek Poyrazlar'ın... :smiley:
Fotoğraflar için sağolun hocam.

Cavid Sezen

güzel bir gezi olmuş, bu hafta çalışmak zorunda kalınca kaçırdık sucukları pastırmalı yumurtaları ;D
eh ne diyeyim birdahaki sefere ;)

Raci hocamın bu güzel ve candan davetine olmaz demiycem, büyük bir ihtimalle taraklı karavan festivali öncesi veya sonrası poyrazların (KT) bir hafta tadını çıkarmaya çalışacağım.

İletilerinize teşekkür ediyorum.biraz geç yazıyorum,kusuruma bakmayın.buraları görmek isteyen karavancı dostları bekleriz,okuldan arda kalan zamanlarımda sizleri yalnız bırakmamaya çalışırım.selam ve sevgiler.

camper_02' Alıntı:
Raci hocam ,Baharı güzel karşılamışınız,Bu mevsimde poyrazlara doyum olmaz.
Bülent kardeşimiz yeni mangal almış galiba? tavada ne vardı çözemedik,Bol geziler dileriz.

Mehmet ne pişirdiğimi görmek istiyorsan buyur birde burdan bak.
Mangal değil Mehmet hocam Gökhan ın semaveri,üstünü çıkarınca mangal gibi oldu,bu arada baya faydalı bir şey miş,Buralpdi nin niye sürekli yanında taşıdığı belli oldu.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59137.200

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler