Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poyrazlar'da sonbahar güzeldi; ilkbahar da çok güzeldir ki fotoğraflarda görüyoruz bunu. Kışın da kar yağdığında, fotoğraflık görünümler ortaya çıkıyor(muş).. 35 yıl önce Adapazarı (Karaosman Mah.) ve Taşkısığı'nda yaklaşık bir yıl yaşamıştım, oradan kıyaslama olanağım olabilir; yıl boyu güzel olması gerek Poyrazlar'ın...
Fotoğraflar için sağolun hocam.
Raci hocamın bu güzel ve candan davetine olmaz demiycem, büyük bir ihtimalle taraklı karavan festivali öncesi veya sonrası poyrazların (KT) bir hafta tadını çıkarmaya çalışacağım.
İletilerinize teşekkür ediyorum.biraz geç yazıyorum,kusuruma bakmayın.buraları görmek isteyen karavancı dostları bekleriz,okuldan arda kalan zamanlarımda sizleri yalnız bırakmamaya çalışırım.selam ve sevgiler.
Raci hocam ,Baharı güzel karşılamışınız,Bu mevsimde poyrazlara doyum olmaz.
Bülent kardeşimiz yeni mangal almış galiba? tavada ne vardı çözemedik,Bol geziler dileriz.
Mehmet ne pişirdiğimi görmek istiyorsan buyur birde burdan bak.
Mangal değil Mehmet hocam Gökhan ın semaveri,üstünü çıkarınca mangal gibi oldu,bu arada baya faydalı bir şey miş,Buralpdi nin niye sürekli yanında taşıdığı belli oldu.