Program Hatalarının Düzeltilmesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oort cloud Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,389

oort cloud

Kamp III
Yer
istanbul
Bu gün açmış olduğum, '' Gezip de Üye Olamayanlar '' adlı topik'de, bir program hatası meydana gelmesi sonucu, ??? :mad: ???
topiki başlatan ben değil de, bir başkası görünmektedir. Program hatasının ivedilik ile düzeltilmesini rica ederim.
Sevgi ile kalınız. :smiley:

Etiketler

Ynt: Program Hatalarının Düzeltilmesi

Adresi yazmamışım, bu yüzden topic bulunamadı galiba... !

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69642.0

Merhabalar, açmış olduğunuz diğer konuda mesaj yadım, birleştirilmesini istediğiniz iki konununda topik linkleriniz verebilirmiziniz?

ceranus' Alıntı:
Merhabalar, açmış olduğunuz diğer konuda mesaj yadım, birleştirilmesini istediğiniz iki konununda topik linkleriniz verebilirmiziniz?

Merhaba Zerrin Hanım

Buradaki sorun , yukarıda da belirttiğim gibi, açtığım topikin, bir başkası tarafından açılmış gibi görünmesi. :mad:
Bu durum beni son derece rahatsız ediyor ve bir an önce düzeltilmesini, tekrar rica ediyorum...

Açtığım topikin adını ve adresini tekrar vereyim.

'' Gezip de Üye Olamayanlar ''
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69642.0

Benzer olan konunun da linkini verebilirmisiniz lütfen..

Doğru anlatamadım heralde, bu konuyu ben açtım ama konuyu açan Sayın Haldun ( taiga ) Bey görünüyor...
Şimdi kontrol ettim, kendisi karavan yönetim' de görünüyor. Bu durumun, düzeltilmesini rica ediyorum.

Mehmet bey, problem program hatasından değil benim ilgili olduğunu düşündüğüm konuları birleştirmem sonucu meydana gelmiştir. Benzer konuyu Haldun (taiga) arkadaşımız serbest muhabbet köşesinde dile getirdiği için ve mesajını sizin konuyu açmanızdan önce gönderdiği için konu birleştirilince otomatikman kendi mesajı üste çıktı ve konuyu o açmış gibi göründü. Haldun'un mesajını ve keza ona gelen cevapları yeniden bölüp serbest muhabbet köşesine taşıdım.

İsteğiniz üzerine konuyu yine siz açmış görünüyorsunuz...

Bu tür sorunları bölüm moderatörlerine özel mesajla iletirseniz daha kısa sürede çözüm bulabiliriz.

Keyifli paylaşımlar...

orsaalabanda' Alıntı:
Mehmet bey, problem program hatasından değil benim ilgili olduğunu düşündüğüm konuları birleştirmem sonucu meydana gelmiştir. Benzer konuyu Haldun (taiga) arkadaşımız serbest muhabbet köşesinde dile getirdiği için ve mesajını sizin konuyu açmanızdan önce gönderdiği için konu birleştirilince otomatikman kendi mesajı üste çıktı ve konuyu o açmış gibi göründü. Haldun'un mesajını ve keza ona gelen cevapları yeniden bölüp serbest muhabbet köşesine taşıdım.

İsteğiniz üzerine konuyu yine siz açmış görünüyorsunuz...

Bu tür sorunları bölüm moderatörlerine özel mesajla iletirseniz daha kısa sürede çözüm bulabiliriz.

Keyifli paylaşımlar...

İlginiz için teşekkür ederim, konuyu ben açmış görünüyorum fakat, sonra yapılan eklemeler de yok.
Al açtığın konuyu kafana çal, demek gibi bir şey olmuş.
Ayrıca, bölüm moderatörlerine nedense mesaj atamıyorum, atmayı denedim fakat her seferinde bir hata meydana
geldi ibaresi beliriyor. Ya program hatası var, ya da, yeni üye sayıldığımdan böyle bir mesaj atma yetkisini elde edemedim.

Mehmet bey,

Sonradan eklenenlerin tümü Haldun'a cevap olarak yazılmıştı. Tümü de sizin konunuzda değil, serbest muhabbet köşesindeydi. Onları sizin konunuzla sonradan ben birleştirdim.

Yalnızca Haldun'un mesajını geri taşısaydım, sorusu serbest muhabbet köşesinde, cevapları sizin konunuzda olacaktı ki, böyle bir durum olamaz... Haldun'un mesajını taşımadan da konuyu siz açmış görünemiyorsunuz. Böyle bir teknik düzenleme yapmak imkansız...

Bizlere mesaj gönderememeniz teknik bir sorundan kaynaklanıyor olmalı. Sorunu teknik admine iletelim, kısa sürede çözülecektir. Üyeliğinizle ilgili bir durum değil. Forumda 20 mesaj sayısını dolduran herkes herkese mesaj gönderebilir.

orsaalabanda' Alıntı:
Mehmet bey,

Sonradan eklenenlerin tümü Haldun'a cevap olarak yazılmıştı. Tümü de sizin konunuzda değil, serbest muhabbet köşesindeydi. Onları sizin konunuzla sonradan ben birleştirdim.

Yalnızca Haldun'un mesajını geri taşısaydım, sorusu serbest muhabbet köşesinde, cevapları sizin konunuzda olacaktı ki, böyle bir durum olamaz... Haldun'un mesajını taşımadan da konuyu siz açmış görünemiyorsunuz. Böyle bir teknik düzenleme yapmak imkansız...

Bizlere mesaj gönderememeniz teknik bir sorundan kaynaklanıyor olmalı. Sorunu teknik admine iletelim, kısa sürede çözülecektir. Üyeliğinizle ilgili bir durum değil. Forumda 20 mesaj sayısını dolduran herkes herkese mesaj gönderebilir.

Serbest muhabbet köşesini bir kontrol edip size döneyim. Ama Sayın Enverdede'nin görselleri bu konu ya aitti diye hatırlıyorum.

oort cloud' Alıntı:
Serbest muhabbet köşesini bir kontrol edip size döneyim. Ama Sayın Enverdede'nin görselleri bu konu ya aitti diye hatırlıyorum.

Enverdede son mesajını da serbest muhabbet köşesine atmıştı. Gerek kalmadığını düşündüğüm için onu silmiştim. Tabi sizin erişiminize kısıtlı olan bir yerde..

Bana güvenmiyorsunuz demek ki, çöp kutusundan ekran görüntüsünü de göstereyim size. Tarihi ve saati de kontrol edebilirsiniz.

[attachment=1]

captured.jpg

Sayın Enverdede'nin mesajları ve bu mesajlara ait cevapları aktarırsanız konu yerine oturur gibi.
Ama ayrıca desteğinizi de rica ediyorum. Bazı kişiler bazı şeylere tepki gösteriyorlar veya yok sayıyorlar.
Şimdiden teşekkürler. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR