psp - gps

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan liveistodie Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,015

liveistodie

Ana Kamp
Mesajlar
81
Tepkime Puanı
0
gps olmadan da gps
gps cihazı elbette psp için satılmakda fiyatı 99 ytl. psp me gps i almadan önce bir map viewer programı kullanıyordum. yani gps gibi ancak harita.
kullanıma değer.başka sitelerde de paylaşıyorum burda da yazmakda sakınca görmedim.

En az 3.03 OE-X firmware sahibi olmalısınız.

Kurulum

download:
http://**.com/files/19483676/mapViewer.rar
http://dl.qj.net/index.php?pg=12&fid=15200&catid=151

Programı indirin ve PSP/GAME303 Klasörüne koyun.
PC'nize bölgenizin haritasını indirin. İndirdiğiniz haritayı PSP/GAME303/mapViewer/maps klasörüne koyun. yada versiyonunuz ne ise o klasöre (örn;3.71 versiyonu kullanıyor iseniz game371 klasörüne )koyun

Şimdi PSP'den mapthis programını çalıştırın. Harita isimlerini göreceksiniz. İstediğinizi X ile seçin.

eğer gps iniz varsa aşağıdaki satırları okuyun, yoksa atlayın. program gps olmadan da çalışıyor :
Harita yüklendiğinde [] tuşuna basın ve GPS alıcısını açın.

Start tuşuna basın ve aşağılardaki GPS info bölümünden uydu bilgilerini görün. ("Various Satellite Catching on you")

Genelde en az 5-6 uydu sizi yakalar, en fazla 11 tane vardır. En az 4 tanesinin sizi görmesi yeterlidir.

yanlarında 0 yazan fix satırlarını göreceksiniz. o 0'lar 1 olursa uyduya bağlanmışsınız demektir. En az 4 tane var ise işlem tamamdır.

Tekrar select'e basıp bu bölümden çıkın. Her şey doğruysa haritada yerinizi kırmızı bir ok ile görmüş olacaksınız.

haritalar :

http://**.com/files/31070367/_istanbul.part1.rar
http://**.com/files/31076019/_istanbul.part2.rar

http://**.com/files/59790924/_ankara.rar.html

http://**.com/files/74828883/_izmir.rar

http://**.com/files/74067622/_eskisehir-1.rar

http://**.com/files/74835441/_avrupaa.rar
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Mesajlar
1,531,245
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst