puma ya blow off takma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serci07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,295
Bizim bir arkadaş fiorino mulyijetr taktırmış ışıklarda millet kafasını çevirip bakıyor. Land zaten ilgi çekiyor heybetiyle ancak birazda kükretmek lazım :smiley:

Etiketler
Ynt: puma ya blow off takma

Eski kamyonlarda özellikle Mack larda o zaman "türbün sesi" dedikleri bir ses vardı , hatırlayan var mı dır? Bizim pumaları bağırtalım biraz.

ben bu konu uzerıne bayagı ugrastım . bu blow olmasa bıle elektrognı var onu yaparız :smiley: hıc olmadı egsozun kazanın ıcını boş bırakıp arkadakı susturucuyu takmayıp az da olda V8 sesı alabılırız .. Aynı seyı bende düşünüyorum Dev gıbı bır arac ama ses yok . Aslan Mıyav demez Kukrer :smiley:)

hocam elektroniği çok rezil bi olay :smiley:
ya istanbulda olan arkadaşlar bi modifiyeciye gitsin konuşsun.
karşıda subarucu selahattin usta var o yapar mesela.

Egsoza son susturucuya bir aparat var nette buldum onu araştıyorum :smiley: baktık olmadı orta susturucuyuiptal edip deneyeceğiz

Bu gün aracı sanayide ve asvaltta biraz kullandım 130 ps puma motor . Blow off ses mi turbo sesi mi bilmem ama ayağı gazdan çekince vucccşşşşş diye bir ses yapıyor bu çok yüksek bir ses değil ama aracın turbosu burdayım diyor . Bu sesi biraz daha arttırdık mı olay tamam olacak sanırım. Blow off da gerek yok .

ndogru' Alıntı:
Bu gün aracı sanayide ve asvaltta biraz kullandım 130 ps puma motor . Blow off ses mi turbo sesi mi bilmem ama ayağı gazdan çekince vucccşşşşş diye bir ses yapıyor bu çok yüksek bir ses değil ama aracın turbosu burdayım diyor . Bu sesi biraz daha arttırdık mı olay tamam olacak sanırım. Blow off da gerek yok .

hocam o ses zaten blow off un sesi :smiley:
BOV lu bir puma kullanmışsın yani :D

blow off acısından takip!! :D bu arada ben bulamadım 300 tdi a blow off uygulamasını internette :/ onun dışında v8 sesi almak için birisi egzos u mu kesmek lazım dedi nededi onu biraz açabilirmisiniz acaba :smiley:

mossin nagant' Alıntı:
hocam o ses zaten blow off un sesi :smiley:
BOV lu bir puma kullanmışsın yani :D
Aracı ben toplattırdım , blow off taktırmadım , ses v-184 ün turbosundan veya intercoolünden geliyor olmalı ..

eksoz ortada kazan varya onun ıcını boşaltıyoruz ses yankı yapsın orda diye birde arkada olan susturucuyu söktün mü ses az da olsa v8 Gıbı cıkıyor :smiley:

Tuncay061' Alıntı:
eksoz ortada kazan varya onun ıcını boşaltıyoruz ses yankı yapsın orda diye birde arkada olan susturucuyu söktün mü ses az da olsa v8 Gıbı cıkıyor :smiley:
örnek videosu varmı acaba :D sesi duysak iyi olurdu çok merak ettim şimdi

Çok ön plana çıkan bir ses değil , motor sesiyle birlikte duyuluyor . Bir hava tahliyesi olduğu kesin . Aracı az ihtimal yarın sanayiden çıkarıp bahçeye çekeceğim , çok ihtimal 3-4 gün daha sanayide . Ancak bahçede kameraya alabilirim. iphone7(N1280) dimde kamera yok.

vites geçişlerinde ses yapıyorsa kesin blow off valf dir.
başka bir aksam geçişlerde ses yapamaz, belki aracınızı toplarken orjinal dump valfiniz yerine blow valf takılmıştır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR