Off road için kullanacaksanız Defender 90, 200tdi veya 300 tdi işinizi çok güzel görür. Ağır arazide dizel motor doğru şnorkelle su konusunda sizi çok rahatlatır. Ben uzun zamandır benzinli Defender'lar kullanıyorum ve açıkçası kışın kaputa kadar suya, çamura giren dizelcilere gıpta ile bakıyorum.
Arazide temelde ihtiyacınız olan aracınızın torkunun yüksek olmasıdır. Araba zorlandığı noktada bayılmamalıdır. Dizelin burada benzine karşı bir avantajı var. Aynı hacimdeki turbolu bir dizelin torku benzinliye göre çok daha fazladır. Dizel, az yakar, pompa fiyatı düşüktür. Son zamanlarda piyasaya çıkan birçok SUV'nin dizel üretilmesinin yegane nedeni de budur. Bu tip ağır araçların beygir gücünden ziyade torka ihtiyacı vardır. Dizel de bunu daha düşük hacimle sağlayabilmektedir.
Amma velakin V8 veya V6 motorun genel performansını ve sürüş keyfini da aramayın dizellerde (ben V8 Def 110 kullanıyorum).
Bence CJ, XJ 'lere bakarken Def 90'ı da listenize katın. 200tdi gibi sorunsuz bir motorla arazide çok iyi bir performans alırsınız. Ben uzun zaman CJ7 de kullandım ve şahsi fikrim dizel Def 90'ın hem boyut hem bagaj hacmi konusunda CJ serisinden daha kullanışlı ve dizel olursa suya karşı daha efsunlu olduğu şeklinde.