Ynt: Reklam Almak
elimde 5 adet giydirme araç var araçlarda logo işletmesi belediyeden vergili ama giydirme arabaya 1m logo var diye bildiriyorsun böylece belediye 20 30 tl ile halledilmiş oluyor.
2. aşama ruhsata işlenmesi için muyene ek1 formu ardından muayene 250 civarı masraf demek
ayrıca izmirde araç ..... firma logosu ile logolanmıştır ibaresi var böylece seni tek bir firmaya zorlarken kullandığım kiralık araçlar istanbul tescilli ve araç reklam logoludur ibaresi ile serbest reklam sağlanmış, bulunduğunuz yerin insiyatifi sanırım bu olay.
en önemli konu ; reklamın kimden alınacağı kiralık araç kullanıyorum 285 Euro ödüyorum , kdv yi gerilettiğinizde gider masrafları falan araç bana nerdeyse 450 liraya mal oluyor.
şimdi siz aracı kaça reklamlandıracaksınız , adam kiralar bir araba giydirir içindede kendi gezer. biraz ukalalık oldu özür ama bana göre böyle.
araca reklam değil ama belki organizasyonlarda show car olabilirsiniz.yada fuarlarda vitrinde durabilirsiniz.organizasyon firmalarına yada fuarcılıkla ilgilenenlere ulaşmak gerek ama bireysel olarak bu biraz zor.
reklam alıp serbest dolaşmak isterseniz bulmak zor üstelik ya km başına ödeme yada belirli km yapma şartı var.bu yüzden ticari araçlar tercih ediliyor.aklıma gelen en pratik uygulama üzerinde reklam olan ticari bir araçtan bunun bilgisini alabilirseniz adamlar belki ilgilenir.sizde kazanırsınız reklama aracı olanda kazanır reklamı verende kazanır sonuçtaTürkiye kazanır.son söz alın verin ekonomiye can verin.

.