Resimler Görünmüyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Papus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,650

Papus

Yeni Üye
Yer
Ankara
5 gün önce tüm resimler gitti. 25 hazirandan önce eklenmiş hiçbir resim görünmüyor. Resim yerinde beliren bağlantıya tıklanınca "404 - Dosya eki bulunamadı" uyarısı geliyor. Sadece 25 hazirandan sonra eklenmiş resimler görünüyor. Yetkililerden bir uyarı mesajı gelir, neler olup bittiği hakkında bilgilendiriliriz diye kaç gündür bekliyorum. Maşallah çok ilgililer. Şuradaki birkaç kişi haricinde http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97218.0 bu konuyu forumda yazanda yok. Bu da hem eski üyelerin eski konularla ilgilenmediklerini hemde yeni üye girişlerinin az olduğunu gösteriyor. Bu site yapısı gereği fotoğraflara bağımlı bir site ilgilendiğim konular fotoğrafsız anlaşılmıyor. bu yüzden 5 gündür düzeldimi diye bakıp çıkıyorum.

Ynt: Resimler Görünmüyor.

Sayın papus, şu an Gezenbilir'in Bolu'da festivali yapılmakta ve yetkililerin tamamına yakını festivaldeler. Umarım döndüklerinde en kısa zamanda el atarlar.
festival_afisi.jpg

fotoları ben de göremiyorum. bir an önce halledilirse biz de görsellerden mahrum kalmayalım. teşekkürler.

Evet.

Fotolar görünmüyor.

Teknik Adminimiz Sedat AÇIL Festival dönüşü ilgilenecektir.

Forum teknik işlerinden sorumlu olan bu arkadaşımız sadece forum ile uğraştığı gibi bir yanılgıya kapılmayın lütfen.
Forum da ki tüm çalışmalarımız gönüllülük esasına dayanmakta ve iş ve özel hayatımızdan çaldığımız zamanlar ile çark döndürülüyor.

Fotoğrafların görülmemesi şeklinde ki arızanın en kısa sürede düzelmesine çalışacağız.

İyi Paylaşımlar.

Sanirim fotolar depolandiklari yerden silindi. Bu gune kadar bir cevap verilmemis olmasi da pek geri kurtarilma sansinin olmadigi fikrini yaratti bende. Eger oyle ise gercekten cok cok yazik olmus. Gerci her turlu yedek vardir ama kurtarilmasi/bu kadar tesmin depolanmasi da ayrica maliyet isi

Merhaba,

Forumda ki en çok mesajı ve sanırım en çok fotosu olan bir üye + Forum Moderatörü olarak yanıt yazayım.

Sedat AÇIL'dan bana gelen yanıt;

5 Temmuz 2013 15:34 tarihinde SEDAT AÇIL <sedat@gezenbilir.com> yazdı:

bakım var paşam, sorun yok :smiley:

Yazılanlar fotolarla desteklenmeden,anlatılanlardan bir şey anlamak mümkün değil ,umarım festival dönüşü halledilir.

Ekli dosyalar

• EXPO LOGO.jpg
    EXPO LOGO.jpg
    7.1 KB · Görüntüleme: 1,021

Şu an foto eklemekte sorun yok.

Sizin mesajınızın içine bir adet rahatça ekledim.

Sorun eski konularda ki fotoğraflarımızın görünmemesi. Fotoğrafların silinmesi gibi bir problemimiz yoktur.
2006 dan beri bu tarz bir sorun yaşamadık. (Fotoğrafların komple silinmesi yani)

Ara ara server değiştirme zamanlarında şimdi ki gibi foto görünmeme sorunları yaşıyorduk.
Teknik Konularda çok bilgili olmadığım için detay veremiyorum.

Yalnız Gezenbilir hosting hizmetini sponsorluk üzerinden alıyor.
Masraf konusunda bir derdimiz yok.
:smiley:

İçiniz rahat olsun arkadaşlar.

eski resimlerin açılmasıyla ilgili problem devam ediyor ???

örnek konu:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95151.0

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba,

Forumda ki en çok mesajı ve sanırım en çok fotosu olan bir üye + Forum Moderatörü olarak yanıt yazayım.

Sedat AÇIL'dan bana gelen yanıt;
Murat bey bakım sürüyor mu? Hala fotolar görünmüyor? :eek:

Sayın Murat Öz arkadaşım sorun yok diyosun ama mesajın içine yüklediğin foto görünmez oldu? selamlar, sanırım sorun devam ediyor.. :( :( :(

forumda bir yıldan veya iki yıldan eski konular silinirse fotograf depolama sorunu olmaz herhalde..

ara ara denk geldiğim sorun. fakat hala devam ediyor mu merak ediyorum ve ayrıca facebook grubu ile alınan mesajları kontrol ediyor musunuz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR