Restorasyonun Restorasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,965

mjeliada

Kamp III
eveeet restorasyonlarıyla ünlü Ada yeniden karşınızda :smiley: durmak bilmeyen bendeniz radikal bir kararla bu yaz ;

--Komple boya
--Full motor revizyonu
--Full şanzıman , Türbin , Arazi şanzımanı

işlemlerine karar almış bulunmaktayım :smiley:

Bu işlemler için gerekli maliyetler konusunda deneyimlerinizi paylaşmanız beni mutlu edecektir

Etiketler
Ynt: Restorasyonun Restorasyonu :smiley:

sizi takip ettigim kadarıyla ne kadar fiyat araştırsanızda kafanıza koydugunuzu yapıyorsunuz. ;D ;D korkarım bu işlemleri yaza bırakmazsınız allah kolaylık versin .

10 milyara yakın harcadım , bir 10 milyar daha harcarım :smiley: fabrika çıkışı zj yaratacagım kafama koydum. zj çocukluk hayalimdi bir ömür binmek istiyorum

mustafa drican' Alıntı:
uzun ömürler o zaman umarım hevesiniz hiç kırılmaz.

teşekkür ederim ama kırılacağını hiç sanmıyorum. para yok değil sonuçta. ve sanıyorum ki dünya üzerinde zj den daha keyifli bir araçta yok benim için :smiley:

para yoksa sorunda yok saglıgınızda yerindeyse sizden iyisi yok bende 2009 vito var ama inanın çok gerekli olmadıkça ona binmiyorum zj den ona geçince sanki tarla sürüyorum gibime geliyor.

mustafa drican' Alıntı:
para yoksa sorunda yok saglıgınızda yerindeyse sizden iyisi yok bende 2009 vito var ama inanın çok gerekli olmadıkça ona binmiyorum zj den ona geçince sanki tarla sürüyorum gibime geliyor.

2010 civicim var zj dışında ve verdiğim her kuruşa acıyorum. o paraya zj komple yapılırdı :(

ilkerklc' Alıntı:
gel takas edelim....... ;D ;)

ilker bey aracınız harika gerçekten ama bu yapacağım işlemlerden sonra benimki '0 km' fabrika çıkışı gibi olacak :smiley: sizinkide 60 binde :smiley: yani üste para alırım :D

mjeliada' Alıntı:
ilker bey aracınız harika gerçekten ama bu yapacağım işlemlerden sonra benimki '0 km' fabrika çıkışı gibi olacak :smiley: sizinkide 60 binde :smiley: yani üste para alırım :D

buna yapılacak tek şey gülümsemek ;D ;) olur Ada..ama yinede canın saolsun..........

mustafa drican' Alıntı:
ilker beyin aracı maaşallah dillere destan.

öyleee öyle amma ve lakin sonuçta kullanılmasada eski parçalar. bende ise yepyeni :smiley: 0 beyin bulabilirsem aracı sıfırlattıgımda kmyide 0 yapacagım

mjeliada' Alıntı:
öyleee öyle amma ve lakin sonuçta kullanılmasada eski parçalar. bende ise yepyeni :smiley: 0 beyin bulabilirsem aracı sıfırlattıgımda kmyide 0 yapacagım

bak ada sen yinede akşam bir iştişareye yat,düşün taşın::smiley:)..büyük temizlikden sonra yarında jantları sökecem içlerini temizleyip cila yapacam ona göre. ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler