Riva'da Tanışalım, Ormanda Dolaşalım..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,961
Ynt: Riva'da Tanışalım, Ormanda Dolaşalım..

HASAN_5434' Alıntı:
teşekkür ederiz abi kendi çapımızda birseyler yapmaya çalışıyoruz tabiki katılan arkadaşlar fazla olsun istıyoruz ama gelenlerlede ıdare ediyoruz sizden ricamız en yakın zamanda bize yeni parkurlar olarak göstererek önderlık yapmanız :smiley:

Hay hay seve seve. Bi aksilik olmazsa Bozo rumuzlu abimiz yada Ahmet53 rumuzlu abimiz müsaitse Pazar günü olabilir.

Etiketler
tanışalım

Allah'a şükür ki kimsede bir şey yok, yalnız sağ tarafta oturan arkadaş kafasını çarpmış, ona biraz üzüldük. Arkadaşlarla arazide tanıştık, onlar yola çıktı, peşlerinden biz yola çıktık. Aramızda en fazla 15 saniye vardır. Devrilmiş görünce ilkin çok korktuk. Hemen yanlarına koştuk. Olaydan sonra arkadaşlar ile ayrıldık. Gerçekten çok can sıkıcı bir olaydı. :(

Hakan555' Alıntı:
Hay hay seve seve. Bi aksilik olmazsa Bozo rumuzlu abimiz yada Ahmet53 rumuzlu abimiz müsaitse Pazar günü olabilir.
Hocam konuşalım, ayarlayalım inş. Tecrübe edilmiş bir parkurda gezebiliriz. Manzarası güzel bir yer varsa tırmanırız. Önderlik sizde. :smiley:

lynx255' Alıntı:
Hocam konuşalım, ayarlayalım inş. Tecrübe edilmiş bir parkurda gezebiliriz. Manzarası güzel bir yer varsa tırmanırız. Önderlik sizde. :smiley:

İş programınız nedir ? Cumartesi yada hafta içi vakit oluyormu sadece pazarmı müsait ekibiniz ?

Hakan555' Alıntı:
Olur abi siz yeterki gelip yol gösretip tecrübelerinizi paylaşın biz geliriz :smiley:

Evden dayak yememek için bir hafta ara verelim diye konuşmuştuk LAKİN bu arayı bir hafta sonra da verebiliriz, yani ertelesek ne olur ki, yada ne olabilir ki? Terlik mi o uçan? (bkz.: Son Sözler)
Hocam Cmrts, Pzr bana uyar. Hafta içi zor, biz iki arkadaş Avrupa yakasındayız, iki arkadaş da Anadolu yakasında. Akşam çıkışımız 08:00 (en iyi ihtimalle) sabah erkenden 07:50 işte olmalıyım bu yüzden geçte kalamayız.

lynx255' Alıntı:
Evden dayak yememek için bir hafta ara verelim diye konuşmuştuk LAKİN bu arayı bir hafta sonra da verebiliriz, yani ertelesek ne olur ki, yada ne olabilir ki? Terlik mi o uçan? (bkz.: Son Sözler)
Hocam Cmrts, Pzr bana uyar. Hafta içi zor, biz iki arkadaş Avrupa yakasındayız, iki arkadaş da Anadolu yakasında. Akşam çıkışımız 08:00 (en iyi ihtimalle) sabah erkenden 07:50 işte olmalıyım bu yüzden geçte kalamayız.
Biz tamamız dinçer ama diğer arkadaşlardan bir ses çıkmadı beklıyoruz cevapları, ayberk ve uğur arkadaşımızdan diğer bir konuda terlık felan yesekde farketmez yapacak birşey yok gitmemiz lazım ;D ;D

Beyler size an itibariyle resmimi gönderdim msjı almışınızdır artık (bilekte 2 kırık)

image.jpg

bilek incitme faslını ben kaçırdım sanırım, nerde nasıl oldu,
büyük geçmiş olsun

ormana girdik yol bitti yaya olarak etrafa bakalım dedik o ara uğur abi takılıp düştü 2 dk sonrada araç devrildi

kız babası' Alıntı:
Beyler size an itibariyle resmimi gönderdim msjı almışınızdır artık (bilekte 2 kırık)
Ahaa msj şimdi gördüm. Abi bizde soranlara sıkıntısız bir hafta sonuydu, kimseye bir şey olmadı falan diyoruz. İki kırık çok ciddi. Sen bir de bu halde akşama kadar araba kullandın. :eek: :eek: :eek:
Çok, çok geçmiş olsun. Ben bile görmedim ne ara kırdın? Kötü olmuş.. :(

Uğur başkana nazar deydi. :(
Samuya kırmızı değil, mavi beyaz bant çekelim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR