roma HOSTEL TAVSİYE??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan stranger02 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,974

stranger02

Yeni Üye
ARKADAŞLAR romada eşimle birlikte kalmak için iki kişilik oda biliyormusunuz acaba fiyatı uygun olan ve güvenli??

Etiketler
Ynt: roma HOSTEL TAVSİYE??

Bir fikir edindirebilir.

http://arakolpa.blogspot.com/2012/04/romaya-gideceklere-tavsiyeler.html

http://arakolpa.blogspot.com/2012/04/romada-yeme-icme-ac-karnna-okumaynz.html

Merhaba,

www.hotelmetroroma.com

www.hostelworld.com'dan bulduk bu oteli.
Ortalama bir seviyede.
Metro durağına çok yakın.
Eleştirileri mutlaka okuyun.
Hesaplı sadece uyumak için güzel bir otel.
Otomobil için günlük 10euro parking alıyorlar.

otel konusunda burada soracağınıza book.com sitesine baksanız daha iyi olacaktır.

booking'den bakmanızı tavsiye ederim..biz stellamarina'da kaldık..fena değildi..en azından odada ayrı banyosu vardı..

beni dinlerseniz para yoksa gidip bir ucuz bir otel bulmaya çalışmanın da bir anlamı yoktur.
sürünüp gezmenin bir anlamı yok.
mantıklısı para ile gidip en güzel pahalı bir otel de kalmak mantıklıdır ya da hiç gitmemek.

Son gittiğimde 30-35 avroya iğrenc biryerde kalmıştım o yüzden hostel tavsiye edemem ama şu tavsiyeyi vereyim hırsızlara dikkat. 4 yıl kaldım ve soyulmayanı görmedim. Hatta 5 kuruş parası kalmadığı icin büyükelciliğe sığınanların sayısı bir hayli fazla. Bana polis gibi numara cekip cüzdanımı istediler. Biraz direnince uzaklaştılar ama bir saniye bile dikkatsizliğe gelmez. Sırt cantasında değerli birşey bulundurmayın ve cüzdanınızda fazla para taşıyıp davetiye cıkarmayın.

Ersan Hocam,
Hırsızlık derken sadece hostelden değil genel olarak bahsetmiştim. Mümkün mertebe dikkat...

2 yıl önce gittiğimizde eşimle birlikte burada kaldık:
http://www.hotelpositano.it/

Dört dörtlük değildi, 5 kişilik odada yatak parası için 22 EUR ödedik.

Herhangi güvenlik problemi ile karşılaşmadık.
Temiz ve merkeziydi.

Bol gezmek, az uyku, az harcama şiarını benimsiyorsanız deneyebilirsiniz.

freedom traveller hostel via gaeta 35 ti sanırım termini garına çok yakın fiyatları iyi pazartesi perşembe bedava pizza gecesi var vede pizzası muhteşemdi...Hostelin biraz ilerisinde CONAD zincir marketleri var gayet ekonomik aradığınız herşeyi bulursunuz.Birde termini garında TERRAVISION otobüslerinin indiği yerde TESCO var ordanda ucuz alışveriş yapabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR