royal motorstan satılık toyotalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,526

mstdgbkn

Kamp II
Yer
adana
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-fj75-58835696/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-bj40-58834275/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-fj70-58830374/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-fj40-58831315/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-fj70-58829256/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-fj70-58827570/detay/

Etiketler

Ynt: royal motorstan satılık toyotalar

Görüşlerimi yazarsam moderatör arkadaşların sileceğini bildiğim için bir yorum yazmıyorum.

Özellikle Maxtel sis farlı, benzinli ve asfalt lastikli BJ40 çok uygun geldi bana 47.000 TLye. 45.000 e indirebilirsek pazarlıkla süper olur.

Neyse sinirlenmeyeyim sabah sabah daha fazla. Alana da satana da hayırlı olsun diyeyim bir forum klasiği olarak ve gideyim uzaklara ;D

umutcelikel' Alıntı:
Özellikle Maxtel sis farlı, benzinli ve asfalt lastikli BJ40 çok uygun geldi bana 47.000 TLye. 45.000 e indirebilirsek pazarlıkla süper olur.

Neyse sinirlenmeyeyim sabah sabah daha fazla. Alana da satana da hayırlı olsun diyeyim bir forum klasiği olarak ve gideyim uzaklara ;D
umut pazarlikla filan yorulma 2 bin benden sen 45 i hazirla ;D ;D kacmaz bunlar,uzulursun sonra

ben 50000 dolarlık kamyonete bayıldım zira vinçde var hemde dizel süper yani . ama oda 90 model klasiğe girmez dimi tühhh şimdi karasız kaldım alsammmıı almasammıı ??? ??? ;D ;D ;D

Merhabalar,
Arkadaşımızın ilanlarını gördünüz rakamlar herkes için uygun mu değilmi bilmem.Herkes malına bir fiyat belirler o rakamı ister bu kişilerin kendi tercihidir.
Arkadaşımız benim satış ilanım için bana aynen bunları yazmıştı."hocam fiyat konuşmak istemem sizide kırmak istemem ama o fiyatlara zor gibi"
Bence arkadaşımız hayırlı satışlar dilesydi daha iyi olurdu.
Ekleme işini beceremediğim için ekleyemedim.Satıştaki aracım 2009 ford rancer Hİ-rider 4X2 ve 34.000 km de rötüş dahi olmayan bir araç istediğim rakam 35.000Tl.
Meğer arkadaşımız galericiymiş şimdi ilanlarını gördüm.
Toyota araçlarının hiç tartışmasını yapmaya gerek yok o arabaları kendime güvenecek kadar bilirim kötü araba deyip hata edecek biri değilim.
Arkadaşımızın istediği fiyatlar beni ilgilendirmez o fiyatlar alıcı ile satıcı arasındadır.
Arkadaşımıza hayırlı müşteriler diliyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Niyazi Bey siz aracınıza çok temiz olduğu için buna uygun aslında makul bir fiyat belirlemişsiniz. Ben de aracıma temizliğine ve özelliklerine uygun olduğunu düşündüğüm bir fiyat belirlemiştim. Satamazsın dediler, Bir buçuk ay kadar bekledim ama sonunda istediğim fiyata da sattım. Size de hayırlı satışlar. Ama aracıma saçma sapan bir fiyat belirleyip 50000 dolar demedim.
Royal Motors ise allayıp pulladığı araçlara değerinin çok üzerinde paralar ödeyecek; paraya kıymet vermeyecek kadar çok ve kolay para kazanan alıcılara satmaya çalışıyor herhalde. Hedef kitlede biz yokuz sanırım :smiley: Yani satana değil de aslında bu paraları bu araçlara ödeyenlere kızıyorum.

Doğru diyorsunuz.Herkesin malı kendine göre en iyisidir.
Ben kimsenin malını karalamam, fakat benim malımı karalayandan hiç haz etmem.Malımı kimseye zorla satmıyorum, paranında nasıl kazanıldığını çok iyi biliyorum.
Benim arabamın değeri 35.000TL.Tabiki biraz pazarlık olabilir.
Ben şahsen o arabalara okadar para verip alamam alana da güle güle kullan derim.

bu yıl ağustos aylarında trabzon daydım ve rize istikametinden gelip istanbul istikametine doğru geçen bir araba tırı görmüştüm araçların hepsi toyota ve hepside gıcır gıcırdı sanırım bu araçlar onlar, olabilir toplu halde geldiler. bende hj60 kullanıcısı olarak tırı durdurmak istedim ama mümkün olmadı.

Fiyatı satıcı koyar değerini Alıcı belirler. isteyen istediği fiyatı istmekte özgür.

yahu sabahtan beri yorumlarınızı okuyup gülüyorum. siz benim bu araçların satıcısı olduğumu mu sandınız ? araçlarla hiç alakam yok. sadece bir galeride bu kadar toyota dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim. fiyatı hakkında da bir yorum yapmadım. fiyatlarını da bilmiyorum zaten. ama belli ki eski laflarımı hatırlayıp bana tavır alan arkadaşlar filan hepsi bir şeyler karalamış. neyse canınız sağolsun ne diyelim.

Arkadaşım tavır almak gibi bir halim yok.
Açmış olduğunuz başlığı gören ne der "bu arkadaş bukadar arabayı iyi toparlamış" doğrumu?
Bence başlık açarken konuyu açıklayıp bir ilanda bunları gördüm deseydiniz veya benzer birşeyler le bizleri uyarsaydınız sanırım herşey farklı olurdu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR