Royaltek RBT-2300 Data Logger Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hyena Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,124

hyena

World Is Yours
Yer
Ankara
Merhabalar Royaltek RBT-2300 Data Logger hakkında görüşlerinizi bekliyorum, kullananlar memnun mu? Laptop ve Asus A730W cep bilgisayarı ile kullanmayı düşünüyorum bu cihazı önerir misiniz? ya da önerebileceğiniz diğer gps cihazları nelerdir? Selamlar Saygılar...

Etiketler
Ynt: Royaltek RBT-2300 Data Logger Hakkında

cihaz özelliklerini ekliyorum,
ayrıca bu cihaz WAAS, EGNOS'u destekliyor mu? cihaz özelliklerinde DGPS Kaynağı : SBAS ( WAAS, EGNOS) şeklinde belirtmiş ama bu destekliyor mu demek anlamadım. Royaltek rbt-2300 de harici anten girişi var mı? özelliklerinde optional olarak belirtilmiş ama yabancı forumlarda olmadığı söyleniyor, Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Selamlar, Saygılar...

RoyalTek RBT-2300 BLUETOOTH GPS

Özellikler:

Marka : RoyalTek

Model : RBT-2300 BLUETOOTH GPS

Chip Set : Sirf Star III

Kod : C/A code

Frekans : L1,1,575.42mhZ

Kanal Sayısı : 20

Yükseklik : 18000 Metre

Hız : 515 Metre / Saniye

Düşük Sinyal sayesinde çok hızlı TTFF

64MB Hafıza ( 180 günlük bilgi saklama kapasitesi )

GPS Kayıtlarını Google Earth ve Google Maps üzerinde görebilme

Locr PC Client SW ile gezilen yerler ile çekilen fotoğrafları birleştirme ve bunları Google maps ile izleyebilme

JPEG Resim Formatı Desteği

EXIF Meta Verisi Formatı Desteği

Bağlantı Tipi : Bluetooth (Class 2)

Protokol : GGA, GLL, GSA, GSV, RMC, VTG, 57600

DGPS Kaynağı : SBAS ( WAAS, EGNOS)

GPS iç zaman kaynağı olarak TCXO ayarlama imkanı

Seçilebilir Baud Oranı

Pozisyon : 10m 90%

Batarya . Li-ion

Kullanım Süresi : Tam şarlı batarya ile 8 saat sürekli.

Kullanım Sıcaklığı : -10 / +60 Derece

AC Adaptörü : Var

Araç Adaptörü : Var

Dahili Anten : Var

Harici Anten : Opsiyonel

Boyutları : 72.2 Boy x 41.0 Genişlik x 31.2 Kalınlık (mm)

Opsiyonel Software ile yol bilgisayarı özelliği

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR