RR Alacağım ama yardımınıza ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekrem61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,640

ekrem61

Yeni Üye
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Ben Ekrem Değermenci 27 yaşındayım Tabzonluyum ama Bayburtta yaşıyorum. 88 model RR almayı düşünüyorum bir araç buldum ama sizlere sormak istedim.Araç 88 model üzerinde 2500cc 5 silindir Mercedes E250 Dizel motoru var. Size göre bu motor araca yeter mi?
Yakıt sarfiyatı ne olur ? !00km de...
Off road yapmayı düşünmüyorum şehir içi kullanımda artıları ve eksleri ne olur acaba?
Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler

Etiketler
Ynt: RR Alacağım ama yardımınıza ihtiyacım var

77787429pr9.jpg

777874299tm.jpg

77787429gle.jpg

Valla motor yetermi bilmem ama
bu araç uzun zamandır duruyor sitede
Genel bilgi rr kullanan arkadaşlar verecekdir

Saygılar

Ekrem bey iyi günler

85 model v8 3.9 RR kullanıcıydım gerçi benimki ciddi modifiye görmüş,5" yükseltilmiş ve extrem Mt lastiklerle difarensiyel kilitleriyle olabildiğince araziye uygun hale getirilmiştii
yinede şehir içi kullanımı için son derece keyifliydi.esnek sarsıntısız bir sürüş keyfi ve güven duygusu yaşayabileceğiniz bir araçtır.Dezavantajları yedek parça bilhassa kaporta ve elektrik aksamı (stop lambaları gibi) pahallıcadır ama her daim bulunabilir.Üzerindeki motorla uygunluğu hakkında malesef yorum yapacak bilgiye sahip değilim .Kaportanın çoğu kısmı alimünyum olduğu için çürük derdinin olacağını sanmıyorum.

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim aklım hala motorda...bu araca yeterlimidir? yakıt masrafı ne olur 100km de ? yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Bilgilerini paylaşan abilerime teşekkür ediyorum

kilometrede 600
rahat yakar

bu araç da forumda bir arkadaşındı bir dönem bende ilgilendim.
sonrası
http://www.medyabar.tv/video/559/fil...-yaktilar.html

yazık olmuş arabaya...RR a bu yapılırmı yaaaaa???

Baktığınız araç çok uzun süredir satılık.Bşlangıçta 17-18.000 gibi rakamlardan en son 11.750 e kadar indi.Motor uyumlumu bilemem ama araç toplandı ve sadece görünüşünün iyi olduğunu söylüyor aracı tanıyan ve RRC kullanan bir arkadaşım.
Ayrıca aracın şaftlarından biri eksik olduğu için 4 çekeri 1 hafta öncesine kadar çalışmıyordu.Geçen hafta alınıp takılacaktı ancak aracı sahibi galeriden almış ve satıştan vazgeçmiş.Eğer aracı düşünüyorsanız kesinlikle iyi bir yere baktırmanızda fayda var.
Bana arkadaşım tavsiye etmedi.

değerli bilgileriniz için teşekkürler.Motora kafam takılmıştı. Aslında sabinden.con da bir tane daha dizel RR var. tabi dediğiniz gibi iyi bir yere baktırmak lazım. ben bayburtta yaşıyorum sizlerin bildiği iyi bir uzta varmı RR aracı gösterebilecek varsa adresi nedir ufak bir bilgi alsam iyi olur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.