Sabah İlk İşi Gezenbiliri Açmak Olanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wanted Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,000
Ynt: Sabah İlk İşi Gezenbiliri Açmak Olanlar

sizinki yine bişey değil en fazla işten atılırsınız ya ben ne yapayım taksi şöförlüğü yaptığım için saat 14 ile 24 arası çalışıyorum eve geldiğide ve sabah kalktğımda direk siteye giriyorum bir gün korkuyorum hanım beni evden atacak :-\ ama bu korkuya değer

Etiketler

taksi84' Alıntı:
sizinki yine bişey değil en fazla işten atılırsınız ya ben ne yapayım taksi şöförlüğü yaptığım için saat 14 ile 24 arası çalışıyorum eve geldiğide ve sabah kalktğımda direk siteye giriyorum bir gün korkuyorum hanım beni evden atacak :-\ ama bu korkuya değer
abicim yengemizede bulaştırki oda gezenbilirci olsun
ama sonra bilmem bilgisayar başına oturma kavgası yapmayın

aslında bulaştırıcam da arabayı vermemek için bahaneler buluyorum bulaşır da mazallah sonra bizim arabanın yerinde yerler eser

taksi84' Alıntı:
aslında bulaştırıcam da arabayı vermemek için bahaneler buluyorum bulaşır da mazallah sonra bizim arabanın yerinde yerler eser

eee bu virüsü alan ne yapar tabiki gezer

gezmek bişey değilde birgün ben aracımı bacanağıma vermiştim aracı verdiğimide unutmuşun takside müşteri varken birde ne göreyim benim araç önümde gidiyo aracımı çaldılar diye düşünüp müşteriyle beraber aracımı takip etmeye başlamıştım. düşünsenize ben ben eyüpten müşteri alıyorum miş mecidiyeköy diyo ben aracımı takip edicem diye bakırköye doğru gidiyorum( hemde müşteriyle) o günü,mü unutamam öyüzden araç durduğu yerde dursun ;Dmüşterilerime yazık :-\

bu hastalık bendede var kurtulma şansımız yok artık gayette memnunum bu hastalığımdan ;D :D

walla ben 2 -3 gundur aktif üyeyim ama kendimi gezenbilirde gezmekten alamıyorum... yarın fizik finalim war ama elimi ve gözümü bilgisayardan cekemiyorum büyük ihtimalle caktık yarın sınavda :smiley:

valla benim ilgilendiğim tek forum sitesi bide sahibindene bakıyorum gezenbilir benzeri bilmediğim başka sitedemi var?

Herkezde biraz vardır macera bulmaca çöz çözebilirsen bilgi amaçlı en zorları kalmış kolayları toplanmış.

http://anadoludefineleri.com/default.asp

Define işi kumara alışmak gibi bişey hastalık yapar usta bulaşmayım (çevremde örenekleri var)

Bizde tavşan, keklik, bıldırcın, kaz, ördek, balık avı da var da en kötüsü yok anlarsın ya gerçi yaş 35, 40 a az kaldı ama demiyorum inşaallah.

figo' Alıntı:
Bizde tavşan, keklik, bıldırcın, kaz, ördek, balık avı da var da en kötüsü yok anlarsın ya gerçi yaş 35, 40 a az kaldı ama demiyorum inşaallah.

abi aynı hastalık babamla bendede var bu av işi sigaradan da beter :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR