Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,325

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Ooooo Ayhan bey hayırlı olsun. Layığınızı bulmuşsunuz ;D Hella'ları kaça aldınız. Hayır bende yeni aldımda kazık yemişmiyim bir öğreneyim... LPG var mı?
.......alp bey hella lar kapak içi boş onların öyle çıkıyormuşşşş .....orjinallll ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bende açacağım bir site, admin olmak istiyorum. Ya gezenbilir bana admin'lik verir. Yada iki güne kalmaz GEZENBÜLÜR sitesini kurarım. Demedi demeyin ;D

Alpaslan sırf şu 0-100 sn. arasında başlıklar arası dolaşma hızından dolayı seni admin yapmaları lazım, destekliyorum:

"Alpaslan Epli de yeşersin artık" kampanyası başlasın ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yine buldun yani ucuza halletcek bir yol... Evet evet bu tatalar tam senlik ;D
.........ama bir düğmeye basıyon 4 çeker ...bir düğmeye basıyon cabrio...bir düğmeye basıyon zırhlı araç ...bir düğmeye basıyon suda gidiyor ...bir düğme daha var ona hiç basma çok kötü şey oluyorr :mad: :mad: ;D

SDC' Alıntı:
Alpaslan sırf şu 0-100 sn. arasında başlıklar arası dolaşma hızından dolayı seni admin yapmaları lazım, destekliyorum:

"Alpaslan Epli de yeşersin artık" kampanyası başlasın ;D ;D

Dimi ablacım ya. Her yere yetiyorum. Kimse sayfada kaybolduğumu anlamadan ben 5 konuyu okuyup cevap yazıp geliyorum ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Dimi ablacım ya. Her yere yetiyorum. Kimse sayfada kaybolduğumu anlamadan ben 5 konuyu okuyup cevap yazıp geliyorum ;D
.............düşük çenelisin diycem gene sen onu başka yararlı bir şeye yorucan bide çirkefleşirsin neme lazımmmm ;D

yahu arkadaş jeepcilerin yerimi landcılarınmı anlamadım gitti tata çıktı ilerde suzuki sang yong falanda gelirse şaşırmam ah alpaslan hep senin başının atından cıkıyo bunlar

alpaslanepli' Alıntı:
En sinir olduğum şey zaten. Sen yine gidiyorum dedin. Bide sayın ulan Ayhan bey hiç demeden gidiyor. Kıl oluyorum... Adam gibi yapın paylaşımınızı kardeşim... :smiley:

aa ...iyice alıngan olmussun sen bigunde ha.....n'oldu landciler chok mu sıkıstırıyor seni...

alpaslanepli' Alıntı:
En sinir olduğum şey zaten. Sen yine gidiyorum dedin. Bide sayın ulan Ayhan bey hiç demeden gidiyor. Kıl oluyorum... Adam gibi yapın paylaşımınızı kardeşim... :smiley:
.....şimdi gidiyormuyuz gitmiyormuyuz ne yapıcaz bu kız karıştırıcak gene dükkanı gecede kamera kayıtlarından baktım her yeri kurcalamışşş ;D ;D ne arıyorsa ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.