Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,325
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslan yiğit anlattı bugün düzcede fırtına gibi esmişsin .)) abi diyo kafamızı ne yöne cevirsek alpaslan abi vardı kanoda yürüyüşde duvarda orda bile heryere yetişmişsin :smiley:)

Etiketler

Valla ben bu saatlerde adapte olamıyorum. Ne gelen biter ne giden. İş yerinden çıkmadan olmuyor. Birazdan eve geçerim orada k,mle başedilecekse ederim...

ayhanbursa' Alıntı:
.....şimdi gidiyormuyuz gitmiyormuyuz ne yapıcaz bu kız karıştırıcak gene dükkanı gecede kamera kayıtlarından baktım her yeri kurcalamışşş ;D ;D ne arıyorsa ;D

aaaaaa....ayhan sende mi yaw.......bi kayfe icip, iki lafın belini kıralım dedik...demediginiz kalmadı......
-olm psst...bugun caylar benden

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ben bu saatlerde adapte olamıyorum. Ne gelen biter ne giden. İş yerinden çıkmadan olmuyor. Birazdan eve geçerim orada k,mle başedilecekse ederim...

aa...calısıyomusun sen bide :p

ERLER' Alıntı:
Alpaslan abii sinirlenme sen:smiley:) geldi jeepçi kardeşin
.....jeep alana kadar sor sor sor cevapları al git yok yok erler sende jeep aldın değiştinnn ;D ;D

jaidevi' Alıntı:
aaaaaa....ayhan sende mi yaw.......bi kayfe icip, iki lafın belini kıralım dedik...demediginiz kalmadı......
-olm psst...bugun caylar benden
...........biz çok gördük böyle land cı deyip sevdik çay söylerim dediler parayı ödemeden gittiler kaldık gene alp le baş başa ;D ;D

Tabi perşembe günü kurtlar vadisini saymazsak o gün sende yoksun alpaslan abi tek

ERLER' Alıntı:
Yok be Ayhan abi Fatih yine aynı fatih valla bi değişiklik yok
......... abi nasıl aynı fatih sen artık JEEP CHEROKEE.. sahibisin bizim gibi AYRICALIK LISIN çabuk silkelen ve kendine gel ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Fatih'cim hoş geldin bu arada .Sen bakma Ayhan abine XJ aldın ya sen. Ve oda satıp tata aldı ya... Şimdi kıl oluyor XJ sahiplerine... ;D

Sen ne zaman tata alıosun abi:smiley:

alpaslan land cı kız gitti galiba he hiç sesi çıkmıyooo ;D ;)oh ohhh ;D

ayhanbursa' Alıntı:
......... abi nasıl aynı fatih sen artık JEEP CHEROKEE.. sahibisin bizim gibi AYRICALIK LISIN çabuk silkelen ve kendine gel ;)

Abi silkelendim geldim kendime:smiley: ben cherokee sahibiyim ama hayırlı olsun tatan:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.