Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,857
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ERLER' Alıntı:
Gözün arkada kalmasın Alpaslan abi nöbetteyiz sanada geçmiş olsun ne kadar patladı buğünün bu arada Alpaslan abi ;D

Valla Fatih'im benim hesabım var ustalarda. O yüzden hiç fiyat sormuyorum. İş bitince parada vermiyorum. Elime para geçtikçe giderim ustalara 300-500 veririm ben. Amam alacaklıyımdır ama borçlu onu bilmem..

Çok şükür dostluklar insanın hayatını kolaylaştırıyor. Benimde ustalarım sadece arabama bakan adamlar değil samimi ahbaplarım.

Ama tahmini söyliyeyim. O bobin 60-70 liradır en fazla. Tabi ahbapların yoksa önce ustayı alıp arabanın başına getirme ve ardından çekiciyle servise götürme herhalde adamın 150-200 lirasını yer. Ben bu işlerede para vermediğim için üzmedi beni bu arıza. Ama bütün işlerim kaldı. Birazdan çıkıp yetiştirmeye çalışacağım..

CJ' cilerin kralı Ünal abim.. Sanada selamlar..

Etiketler

Abi senin iş iyiymiş valla ama işlerini bayağı aksatmıştır naparsın halletmişsin ya o yeter sen iki günde şanzıman yaptırmışsın adamsın:smiley:

fatih tiçaret bi yana öyle mertce konuşunca insan kendisini sevdirince inan hiçbişeyin önemi kalmıyo alpaslanda o dil oldukca mezarda bile işini hallederler :smiley:)sevgi ve s aygılar benden sana alpaslan :smiley:

bende pusudayım ufuk .)) baskın falan olursa diye hazır kıt a bekliyorum neme lazım bu arada lando tata falanda karışmaya başladı :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
fatih tiçaret bi yana öyle mertce konuşunca insan kendisini sevdirince inan hiçbişeyin önemi kalmıyo alpaslanda o dil oldukca mezarda bile işini hallederler :smiley:)sevgi ve s aygılar benden sana alpaslan :smiley:

Abi Alpaslan abiyi sevmemek mümkünmü:smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
bende pusudayım ufuk .)) baskın falan olursa diye hazır kıt a bekliyorum neme lazım bu arada lando tata falanda karışmaya başladı :smiley:
Hayırlı işler bol kazançlar Ünalcım

ulusotomotiv' Alıntı:
teşekkürler tatile çıkacağım zaten bol para lazım :smiley:))))))

Abi o zaman allah işlerini iyi etsin diyim fazla mesai yapman dileğiyle banada 99 model xj sağ stop ve arka çeki demiri lazım varmıdır sende bir katkım olsun tatilde:smiley:

serkann' Alıntı:
yaaa boş durucanıza bi çay demleyin..5 çayına gelir birazdan landcılar..8)

Geldikte sessiz sessiz kenarda oturuyoruz tükkan kalabalık sopa yemiyelim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.