Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,925
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

serkann' Alıntı:
tabi landcılarda eksik olmaz..bize lazım değil abi..daha hiç anahtara ihtiyaç duymadım aracımda..;D ;D

Valla doğruya doğru bende yok yoktur. yedek şaft ve amortisör dahil 2 defa amortisör 3 defa şaft koparmış biri olarak olmadımı rahatsız oluyorum, kopuk amortisörle trabzondan ankaraya dönmek zorunda kaldım virajları zıplayarak dönüyordum ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Valla doğruya doğru bende yok yoktur. yedek şaft ve amortisör dahil 2 defa amortisör 3 defa şaft koparmış biri olarak olmadımı rahatsız oluyorum, kopuk amortisörle trabzondan ankaraya dönmek zorunda kaldım virajları zıplayarak dönüyordum ;D

Maşallahın varmış Yavuz abi seninde:smiley:

ERLER' Alıntı:
Bende sadece levye var landcıları dövüp yolu açmak için kullanıyoruz ;D

Arkadaş çok dayak yemiş landcılardan akıllanmış levyesiz gezmiyor. ;D ;D ;D
Biriside kazma sapı almış satacak yer arıyor. ;D ;D ;D

serkann' Alıntı:
ömer landlar zaten kazma gibi araba ne yapıcan daha sapını ;D ;D

figo' Alıntı:
Arkadaş çok dayak yemiş landcılardan akıllanmış levyesiz gezmiyor. ;D ;D ;D
Biriside kazma sapı almış satacak yer arıyor. ;D ;D ;D

Sesimizi duydunuzmu kaçıyorsunuz be abi ne dayak yemesii:smiley:

Ses derken , rover v8 sesi ni dinledinizmi daha önce jeep inki sivrisinek vızıltısı gibi kalır yanında ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ses derken , rover v8 sesi ni dinledinizmi daha önce jeep inki sivrisinek vızıltısı gibi kalır yanında ;D

Dinlemedim ama bir 5,9 dan daha iyi ses çıkaramaz bence ;D

Eksoz sesinden bahsetmiyorum ben, motorun vızıldamasından bahsediyorum ,elini üzerine koyup gazı açınca o muhteşem uyum, senfoni benzeri metal sesinden.

Yalnız zorkun gezisini sende hatırla sadece ses dinledik ;D oda yine diyorum bir 5,9 gibi olamaz ve honda hrv çıktı disco2 nin çıkamadığı yerden vinçle çektikk ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Eksoz sesinden bahsetmiyorum ben, motorun vızıldamasından bahsediyorum ,elini üzerine koyup gazı açınca o muhteşem uyum, senfoni benzeri metal sesinden.

Tamam duymadığım bir sesi kötülemiyim ama bir amerkanınki gibi çalışmaz bence motor:smiley:

bi dakka cavap hakkı doğdu hrv dedin sen demi [attachment=1]

DSCF2359.jpg

ERLER' Alıntı:
Tamam duymadığım bir sesi kötülemiyim ama bir amerkanınki gibi çalışmaz bence motor:smiley:

Alminyum v8 le demir aynı tadı vermez , verse ferrari demir kullanırdı ;D ;D

geziden bi gün önce yavuz abi o lastiklerle çamurda sorun yaşarsın fazla zorlama demişti dediği gibi oldu , araç lastikler birde ön sol aksdaki sorundan kaldı fatih

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.